Sex virtual: Cum construieşti intimitatea cu ajutorul webcam-ului

De Adina Radu, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:19
Sex

Orice relaţie la distanţă ar trebui să aibă şi astfel de picanterii. Sau, chiar dacă locuiţi în acelaşi oraş, ar trebui să încercaţi şi sexul la telefon sau, chiar mai incitant, cel virtual, cu ajutorul camerei video. Ai tehnologia la degetul mic, trebuie doar să te foloseşti de beneficiile sale. Cum poţi face webcam sex?
Una dintre cele mai răspândite probleme în rândul cuplurilor care vor să facă sex virtual este… cum să înceapă partida? Ei bine, trebuie să te gândeşti la câteva lucruri înainte:
În primul rând trebuie să ai încredere deplină în partenerul tău şi el în tine ca să puteţi face sex pe Internet. Trebuie să ştii sigur că nu va păstra imaginile şi acestea nu vor ajunge mai departe pe site-uri pornografice, astfel încât imaginea să-ţi fie afectată.

Înainte să începi

Pentru început ai nevoie de programe pentru computer – există numeroase care suportă atât chat virtual, cât şi video şi apeluri audio gratuite. Trebuie doar să ai la dispoziţie câteva minute ca să poţi căuta programul potrivit pentru tine. După ce ai rezolvat asta, poţi trece la următoarele detalii care îţi fac partida de sex virtual mai bună.
Lumina – dacă nu te simţi bine în lumini puternice, poţi recurge la o lampă de birou care să creeze o lumină difuză. Din păcate nu poţi recurge la lumânări, cu toate că lumina este mai caldă, nu este destul de puternică pentru un webcam.
Muzica de fundal – când faceţi sex virtual, cel mai simplu este să vă folosiţi şi de microfon, ca să nu staţi să tastaţi de fiecare dată când aveţi ceva de spus. Poţi pune o muzică de fundal, însă ai grijă să nu o dai la un volum prea mare, pentru că atunci se va auzi distorsionat sau nu te vei mai auzi tu. Până la urmă, cel mai bine ar fi să pui muzica pentru tine, melodii care să te facă să te simţi senzuală.
Vezi mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!