Sex virtual: Cum construieşti intimitatea cu ajutorul webcam-ului

De Adina Radu, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:19
Sex

Vorbele murdare – nu este esenţial să vorbiţi pervers, dar poate face experienţa mai intensă, mai sexy. Totuşi, dacă te simţi intimidată de astfel de cuvinte, nu încerca încă de la început.
Hainele – nu este nicio problemă dacă apari deja în pielea goală în faţa iubitului tău, însă gândeşte-te că hainele, oricât de sumare, ar putea adăuga un plus de mister la începutul sesiunii şi chiar îi poţi oferi lui un mic show de striptease.
„Recuzita” – oferă partidei de sex virtual diversitate cu ajutorul jucăriilor sexuale, însă nu le încerca de la prima astfel de sesiune, decât dacă tu şi iubitul tău deja sunteţi obişnuiţi să le folosiţi când faceţi sex.
Sex virtual: Cum construieşti intimitatea cu ajutorul webcam-ului

Cum să faci

Numerele de striptease sunt bune pentru a sparge gheaţa la începutul sesiunii virtuale. Nu trebuie să ai experienţă pentru a face striptease, ci  e mai uşor să te laşi dusă de muzică şi să te dezbraci uşor, cu mişcări senzuale. După ce aţi rămas amândoi în pielea goală, rămâne la atitudinea voastră ce se întâmplă mai departe. Dacă nu eşti timidă, poţi fixa webcamul pe părţile tale intime, în timp ce te masturbezi sau, poţi lăsa camera video pe figura ta şi să îi povesteşti ce faci.
Odată ce începi să te obişnuieşti cu astfel de întâlniri virtuale, puteţi încerca şi ceva mai avansat. De exemplu, puteţi interpreta roluri sau vă puteţi îndeplini fanteziile erotice.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!