Cum faci sex în trei cu o altă femeie

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 12:00
Sex

Cu siguranţă printre cele mai râvnite fantezii sexuale ale iubitului tău este cea de sex în trei. De fapt, statisticile arată că aproximativ 98% dintre toţi bărbaţii heterosexuali visează la o partidă de sex în trei, desigur cu două femei.
O partidă de sex în trei cu două femei ar fi un motiv de mândrie pentru orice bărbat şi o fantezie la care mulţi visează, dar prea puţini au acces. Pe de altă parte, însă, o femeie nu vede lucrurile deloc la fel. Nici dacă ar fi vorba de o partidă de sex în trei cu un alt bărbat. Pentru o relaţie de cuplu, o astfel de experienţă înseamnă foarte mult stres şi presiune.

Ce să discuţi cu partenerul înaintea partidei de sex în trei

Pe hârtie, o partidă de sex în trei nu sună chiar atât de rău, însă nu uita să rămâi bine prinsă în realitate: cât de geloasă şi de posesivă eşti? O altă femeie te-ar face sau nu să-ţi pierzi încrederea în tine sau în partener? Gândeşte-te serios că în timp ce fantezia este un vis frumos, experienţa reală poate fi foarte intimidantă. Atât pentru tine, cât şi pentru iubitul tău.
O astfel de partidă vă poate apropia, dar în acelaşi timp poate scoate la iveală probleme între voi. Întotdeauna va exista posibilitatea ca ţie să ţie se pară că bărbatul tău se uită cumva la cealaltă femeie şi atunci totul se poate rupe. Sau pur şi simplu te simţi lăsată pe dinafară şi, din nou, totul se poate strica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!