Află ce este meditaţia orgasmică

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:36
Sex

Meditaţia orgasmică poate suna a yoga ca să ajungi pe culmile plăcerii, însă lucrurile sunt chiar mai simple de atât. Află ce înseamnă, de unde provine şi alte lucruri pe care ar trebui să le ştii, în cazul în care ai vrea să încerci şi tu meditatia orgasmică!

De unde vine „meditaţia orgasmică”

Expresia a fost inventată de Nicole Daedone şi este o practică simplă ce se face în doi: unul dintre parteneri stimulează organele genitale ale celuilalt şi amândoi se concentrează la senzaţiile tactile, scopul fiind crearea unei legături foarte puternice între ei în acel moment. Termenul a fost înregistrat şi doar compania OneTaste are voie să practice meditaţia orgasmică, iar tu, dacă vrei să înveţi s-o practici, trebuie să plăteşti o sumă destul de piperată. Totuşi, în România încă nu există un astfel de centru.

Angajaţii OneTaste locuiesc în aceeaşi casă

Cu cât afli mai multe detalii despre acest subiect, cu cât începe să semene tot mai mult cu întâlnirile MISA ale lui Gregorian Bivolaru: mulţi dintre angajaţii companiei locuiesc în aceeaşi casă. Managerul a explicat că pentru că sunt prieteni şi se iubesc datorită practicilor meditaţiei, au ales să stea sub acelaşi acoperiş.

Publicul ţintă – femeile obosite

Cu cât eşti mai obosită şi mai stresată şi nu ai timp de o viaţă sexuală împlinită, atunci ar trebui să mergi la cursurile de meditaţie orgasmică, spun ei, pentru că atenţia cade de cele mai multe ori pe clitoris. În timpul şedinţelor, femeile se dezbracă doar de la brâu în jos, iar partenerii lor rămân întotdeauna îmbrăcaţi.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!