Sex: Reînvie pasiunea! 3 jocuri erotice super excitante

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:11

Pe măsură ce trec anii, în orice cuplu se instalează rutina şi viaţa sexuală poate deveni plictisitoare. Încearcă împreună cu iubitul tău aceste jocuri sexuale care vor readuc ela viaţă relaţia voastră.

1. Fiţi pe rând spectatori

Lasă la o parte ruşinea şi inhibiţiile! Oferă-i iubitului tău un spectacol erotic unde singura “artistă” eşti tu. Invită-l să stea comod pe un fotoliu, în semi întuneric, în timp ce tu, îmbrăcată sexy, te aşezi în pat şi te masturbezi în poziţii senzuale şi cu mişcări lascive. Fii sigură că acest spectacol îl va va excita la maxim. Apoi lasă-l pe el să urce “pe scenă”, în timp ce tu urmăreşti numărul lui.

2. Invitaţie la film

Filmele porno nu sunt doar pentru “obsedaţii sexual”. Ele pot reprezenta un preludiu perfect atât pentru tine, cât şi pentru el. Urmăriţi împreună un film erotic încercând să nu vă atingeţi reciproc pe durata lui. Fiţi însă foarte atenţi la ce se întâmplă pe ecran pentru că la sfârşit va trebui să puneţi în practică ceea ce aţi văzut. Puteţi stabili pe durata filmului ce poziţii veţi încerca şi ce nu.

3. Joc culinar

Foloseşte frişcă, ciocolată, îngheţată sau orice îţi trece prin cap pentru a crea jocuri care maid e care mai incitante. De exemplu, poţi să pui puţină frişcă pe acele zone ale corpului tău pe care le-ai vrea sărutate. Începe cu buzele, apoi coboară pe sâni, abdomen, până la clitoris. De asemenea, poţi să pui frişcă sau ciocolată pe corpul lui: invită-l să se întindă în pat şi pune alimentul dulce pe locurile ce vor sărutate, linse, muşcate. Evident, penisul va fi ultimul, iar această aşteptare îl va excita la maxim.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro