De ce sexul ne face fericiţi şi ne menţine sănătatea

De Avantaje.ro, pe

E adevărat că sexul ne face mai sănătoşi, mai fericiţi, mai eficienţi la serviciu? Sună tentant! Şi chiar dacă sexul nu e un panaceu, e cert că o viaţă sexuală împlinită aduce beneficii în toate planurile vieţii.
In general, nu sunt adepta sfaturilor universale de cucerit barbatii, de „cum sa fim fericiti in cuplu“ sau „cum sa avem o relatie sexuala ideala“; nu cred in aceste tipuri de retete prestabilite, pentru ca fiecare om este unic si formeaza, la randul sau, un cuplu unic, cu legi proprii si norme proprii de functionare. De aceea, cred si sustin cu tarie ca ceea ce la cuplul A+B functioneaza, e posibil ca in cuplul Y+W sa mearga exact pe dos sau sa nu aiba rezultat.

De ce atrage sexul?

Pentru ca traim pe Pamant si, asa cum avem legea atractiei gravitationale, avem si legea – nescrisa, dar precisa – a atractiei fizice. Si nu ma refer doar la sex, pentru ca se poate intampla sa te atraga un barbat nu tocmai frumos, mai in varsta si nu neaparat atletic doar pentru ca are o voce placuta sau un gest al mainii care, inconstient, iti place. Dar tot atractie fizica este!

Nu-mi spuneti ca exista vreo femeie care arde de nerabdare sa faca dragoste cu iubitul ei daca el miroase a transpiratie, ragaie dupa o halba cu bere sau este nebarbierit; il iubesti ca este al tau, dar nu e ca atunci cand iese de sub dus, proaspat ras. Atunci il si doresti – sexual. Cam asa e si cu noi, femeile: chiar crezi ca sotul tau te doreste indiferent cum arati si cum mirosi?
Vezi continuarea pe avantaje.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro