Sex: Ce să faci dacă dragostea dispare?

De Lumea Femeilor pe

Te gândeşti că lucrurile nu mai sunt ca la început. Înainte de a-l învinovăţi exclusiv pe el, vezi ce poţi face tu. Monotonia poate apărea în orice relaţie, indiferent dacă aceasta durează de doi ani sau de 15
Ai vrea o relaţie de lungă durată, fără conflicte, o poveste de dragoste ca în filme. În viaţa reală însă, armonia – şi mai ales pasiunea – nu vin de la sine. Trebuie să fii tot timpul creativă, de-zinvoltă şi să ai idei. Noi îţi oferim câteva trucuri, mai departe e alegerea ta…

Surprize

Lasă orgoliul deoparte şi nu te mai gândi că totul trebuie să vină din partea lui. Nici că orice surpriză înseamnă o cheltuială în plus şi poate nu e momentul. Te adaptezi în funcţie de buget! De la o cină romantică, pe care o poţi pregăti acasă, când ştii că va veni obosit de la serviciu, până la o invitaţie la un restaurant sau pregătirea unui weekend în doi, departe de copii, părinţi şi probleme, orice va-riantă este câştigătoare!

Sex life

Ţi se întâmplă seara, după opt ore la birou, să fii fără chef şi tot ce-ţi doreşti este să te uiţi la televizor şi să dormi?  Atunci nu te mira că îi vei transmite şi lui aceeaşi stare şi că, în timp, nu veţi avea ce să vă mai spuneţi. Mobilizează-te! O viaţă sexuală activă te scapă de stres şi îţi dă încredere în tine şi în capacitatea ta de seducţie. Scapă de orice inhibiţii şi încearcă lucruri noi în pat! Fii provocatoare şi surprinde-l cu o nouă atitudine!

Nu te mai plânge!

Nici un cuplu nu este scutit de probleme. Cu banii, cu ratele la bancă, ori cu părinţii sau copiii. Depinde de tine cum le depăşeşti! Iar dacă eşti într-un cuplu, fii fericită, pentru că sunteţi doi care să le rezolve. Important este să ai o atitudine constructivă. Nu te mai plânge de orice pro-blemă apărută, ci vorbeşte cu partenerul tău. Va observa şi el, cu siguranţă, că nu-l mai baţi la cap încontinuu cu remarce de genul: „Ce mă fac?”, „Nu e nici o soluţie!” Astfel, din partenera agasantă şi plângăcioasă, te vei transforma într-o femeie cu iniţiative şi propuneri.

Fugiţi de acasă!

În cazul în care petreceţi doar câteva ore pe seară împreună, poate că o soluţie de revitalizare a relaţiei ar fi să aveţi o activitate comună. Să mergeţi la sport, la dans, la un curs de limbi străine sau orice alt-ceva vă place. Nu te gândi să faceţi ceva special în fiecare seară dar, o dată sau de două ori pe săptămână, nu mai plecaţi după serviciu către casă. Rutina va dispărea şi vă veţi simţi motivaţi şi plini de energie.

UN NOU LOOK

Recunoaşte că, de fiecare dată când mergi la coafor şi faci o schimbare, toată lumea remarcă. Şi el va fi încântat de cum arăţi, iar dacă faci mici schimbări şi în garderobă, îl vei recuceri instantaneu. Nu uita că micile detalii contează atât de mult! Şi, chiar dacă eşti obosită şi fără chef, dacă vrei ca relaţia ta să meargă, e timpul să iei atitudine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro