Ce secrete să nu ţii în relaţia de cuplu

De Mia, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:24

Când este vorba de relaţia ta de cuplu, unele lucruri este în regulă să le ţii doar pentru tine, mai ales dacă nu vă afectează. Pe de altă parte, sunt unele lucruri despre care ar trebui să vorbeşti cu partenerul tău, oricât de penibile sau greu de spus ar fi. Ce secrete nu ar trebui să ţii faţă de iubitul tău:

Nu te satisface din punct de vedere sexual


Nu este uşor să-i spui că nu te mai satisface în pat, dar nici să te prefaci că este totul în regulă nu este bine pentru relaţia voastră. Cel mai bine în acest caz este să purtaţi o discuţie serioasă, în afara dormitorului. Psihologii recomandă să nu vii doar cu problema, ci să te gândeşti şi la câteva soluţii înainte să îi spui cum te simţi. Aşadar, gândeşte-te dinainte ce te-ar excita cel mai tare şi ce trebuie el să facă să te aducă în acel punct. Mai mult, nu te speria dacă pasiunea mai pleacă din relaţia voastră – este un lucru perfect normal, dar poate deveni o problemă doar dacă nu o adresezi. Şi gândeşte-te că dacă ţii secretul doar pentru tine, tu vei fi cea frustrată în relaţia voastră, iar asta nu poate decât să facă rău.

Cheltuieşti prea mulţi bani

Tu te ocupi de partea financiară a relaţiei voastre, iar de la o vreme ai început să cheltuieşti cam mulţi bani şi nu mai ştii cum să ascunzi acest lucru de iubitul sau soţul tău. Şi acesta este un secret care poate dăuna relaţiei voastre, mai ales că arată lipsa de încredere dintre voi. Un pas important aici este să-ţi dai seama de ce ai început să ascunzi cheltuielile, iar apoi mărturiseşte-i asta şi partenerului de viaţă. Mai departe învaţă din această greşeală şi foloseşte oportunitatea să înveţi să comunici mai bine când vine vorba de bani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!