Cum să reînvii pasiunea în cuplu

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:28

Uneori, dorinţa de altădată se transformă în „datorie conjugală”, iar pasiunea se pierde printre liste de cumpărături şi obligaţii familiale. Ca să nu ajungeţi aici, urmează sfaturile noastre!

1 Spuneţi-vă cât mai des „te iubesc”

Dragostea este şi va rămâne cel mai bun afrodiziac. Nu este suficient că partenerul tău ştie că îl iubeşti, trebuie să i-o şi spui din când în când. Cu cât mai des, cu atât mai bine. Iar dacă îi faci această declaraţie în timp ce faceţi dragoste, îi reînsufleţeşti sigur pasiunea. Şi tu simţi nevoia să-l auzi spunându-ţi „te iubesc”, dar nu-i cere să ţi-o spună la comandă. Nu e cea mai bună strategie de seducţie, fiindcă pe bărbaţi îi cam calcă pe nervi femeile care îi întreabă mieroase: „Mă mai iubeşti?”.

2 Lăsaţi-vă fantezia să zburde în voie

Întreabă-ţi soţul ce-i place şi dezvăluie-i la rândul tău ce te face să te simţi foarte bine. Surprinde-l cu fantezia ta şi lasă-te şi tu surprinsă de ideile lui noi, fără să-l bănuieşti de infidelitate.

3 Planificaţi.

Dar nu chiar totul!
Mai ales pentru cuplurile cu copii, sfârşitul de săptămână pe care aceştia îl petrec la bunici e promisiunea unei nopţi pasionale, care, cu siguranţă, vă face să vibraţi. Aşteptarea odată împlinită, vei vedea că a meritat din plin. Altfel, „întâmplările” spontane sunt o minunăţie. Nu trebuie să aveţi decât grijă ca uşa să fie încuiată, ca nu cumva piciul care a visat urât să vă tulbure intimitatea.

4 Alungaţi inamicii din dormitor

Pentru ca să vă bucuraţi de o viaţă intimă împlinită este inutil să căutaţi reţete-minune. În schimb, puteţi evita unele piedici care, în timp, pot slăbi legăturile ce vă unesc. Printre cei mai mari duşmani ai cuplului sunt: televizorul, orele suplimentare, lipsa de atenţie, gelozia, abstinenţa, lipsa proiectelor comune sau, din contră, listele prea lungi şi grele, tăcerile, delăsarea. Toţi sunt la fel de periculoşi, iar dacă se adună mai mulţi, numai un cuplu cu adevărat rezistent poate să le facă faţă.

„Surprize, surprize!”

Nu trebuie să cheltuieşti averi şi nici să faci mari eforturi ca să-i arăţi că ţi-e drag să fiţi împreună. Improvizează! Noi îţi dăm doar câteva idei.
1. Aşteaptă-l când iese de la serviciu ca să mergeţi împreună până acasă.
2. Cumpără-i cartea sau discul despre care ţi-a vorbit zilele trecute cu atâta însufleţire.
3. Nu mergeţi în concediu în fiecare an în acelaşi loc doar pentru că e mai comod.
4. Îmbracă-te, din când în când, altfel decât e obişnuit el să te vadă.
5. Vorbeşte-i frumos, alintă-l, mângâie-l, sărută-l în treacăt.
6. Fă-i avansuri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!