Ce rol joci în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Astrologii susţin că fiecare zodie joacă un rol unic în timpul sexului, astfel că se formează 12 arhetipuri sexuale, în plan zodiacal. Tocmai de aceea există atât…
compatibilităţi sexuale, cât şi incompatibilităţi, în funcţie de cum rezonează cele 12 roluri între ele.

Află ce rol interpretezi tu în timpul sexului, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Berbec: iniţiatorul

Berbecul este cel care iniţiază partidele de sex. El este cel care propune cu cea mai mare uşurinţă şi spontaneitate o partidă de sex, aşa că ar fi cazul să ai un libido pe măsură ca să îi faci faţă.

Taur: rezistentul

Taurul este ce care rezistă cel mai mult în aşternuturi. El este nativul care se laudă cu nopţile pline de sex şi fără strop de somn. Tot el este cel mai senzual semn zodiacal, căruia îi place să fie răsfăţat.

Gemeni: schimbătorul

Gemenii sunt cei mai versatili nativi în pat. Adoră varietatea, îşi schimbă foarte uşor preferinţele sexuale şi au cele mai numeroase fantezii sexuale. Tot ei sunt şi cei mai vorbăreţi în timpul sexului.

Rac: altruistul

Racul este cel mai altruist semn zodiacal în pat, dar care are nevoie de la fel de multă atenţie în pat din partea partenerului. Are cea mai ascuţită intuiţie şi aproape că ghiceşte singur dorinţele celuilalt.

Leu: egocentristul

Leul este zodia care arată cel mai bine în timpul unei partide de sex. Are un erotism aparte în modul în care se manifestă în pat şi este cel mai dornic nativ să strângă laude şi aprecieri în pat.

Fecioară: indecisa

Fecioara este cea mai pretenţioasă zodie în pat. Face o selecţie riguroasă a partenerilor de sex, aşa că se decide cel mai greu să intre în patul cuiva sau să lase pe cineva în patul ei.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2