5 motive ca să te bucuri de singurătate când el e plecat din oraş

De DinDragoste.unica.ro pe

Deşi pare greu de crezut, chiar şi în iubire este nevoie, uneori, de singurătate. Iată care sunt cele mai bune motive de bucurie atunci când partenerul tău este plecat din oraş.

Iubită singură

Chiar dacă soţul tău are un job care presupune multe călătorii de afaceri care durează mai mult de o zi, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi. Oricât de plăcut ar fi să îţi petreci timpul liber împreună cu el, poţi să o faci şi singură, bucurându-te pe cât posibil de momentele pe care le ai doar pentru tine şi dedicându-te ţie însuţi în proporţie de sută la sută.

La fel ca şi viaţa în doi, şi singurătatea are parţile sale bune. Şi pentru că nu eşti singură decât temporar, nu ai de ce să refuzi plăcerea de a te bucura de câteva zile de respiro. Priveşte întotdeauna şi partea bună a situaţiei. Sigur, dacă ai copii, îţi va fi mai greu să ai grijă de ei cu doar două mâini în loc de patru. Nu înseamnă însă că nu te poţi bucura de loc de viaţă şi în absenţa soţului. Dacă pe de altă parte nu ai copii, cu atât mai simplu să îţi găseşti ceva de făcut. Ce motive de bucurie ai putea avea?

Iată câteva sugestii:

 

1. Ai tot patul doar pentru tine:

Din când în când, e plăcut să te poţi intinde liniştită într-un pat dublu fără a fi nevoită să te trezeşti din jumătate în jumătate de oră pentru a-ţi recupera pătura sau pentru a-ţi impinge partenerul încercând să îţi recuperezi spaţiul de care ai nevoie pentru a dormi liniştită. Sigur, îţi place să împarţi patul cu el dar asta nu înseamnă că nu te poţi bucura şi de câteva nopţi de linişte totală în care să te odihneşti cu adevărat.

2. Seara faci doar ce îţi place:

Aveţi doar un TV şi vă certaţi în fiecare seară pentru telecomandă? Nu mai e cazul, ai posibilitatea de a urmări doar ce emisiuni îţi plac ţie, de a cumpăra sau închiria doar filmele pe care nu apuci niciodată să le vezi în doi. E valabil şi pentru cei care au două aparate TV dintre care unul în dormitor. De cele mai multe ori unul dintre soţi e deranjat de televizorul pornit de celălalt sau dacă amândoi îşi doresc să urmărească o emisiune înainte de culcare, rareori gusturile coincid.

3. Nu trebuie sâ împarţi bunătăţile cu nimeni:

Ai pregătit un desert mai special? Ai venit acasă cu o cutie mare de îngheţată? Ei bine, ai posibilitatea de a te sătura în sfârşit de dulciuri. Nu va mai trebui să le împarţi cu nimeni şi nici să te mulţumeşti în a le gusta doar.

Citeşte mai multe pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro