Recorduri sexuale în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Fiecare zodie se poate lăuda cu un record sexual, o calitate unică, pe care nu o mai poţi întâlni la celelalte semne zodiacale. Aşadar, poţi afla cu ce ieşi tu în evidenţă…
… în timpul sexului, datorită zodiei tale, dar şi la ce surpriză plăcută te poţi aştepta de la noul tău iubit în pat, în funcţie de zodia lui.

Iată cu ce record sexual se poate lăuda fiecare zodie!

Berbec: ajunge la orgasm în timp record

Berbecul vrea să fie primul în toate, aşa că se excită cu rapiditate şi ajunge la orgasm în timp record. Nu multe zodii pot ţine pasul cu el.

Taur: are energie pentru întreaga noapte

Taurul are un apetit sexual greu de săturat, aşa că îşi găseşte resursele să reziste şi o noapte întreagă în pat. Este foarte senzual şi tratează totul pe-ndelete.

Gemeni: te scapă de inhibiţii

Gemenii sunt firi jucăuşe, care te pot îmbrobodi să accepţi orice scenariu erotic ţi-ar propune ei. Ştiu ce şi cum să îţi spună pentru a intra cu ei în joc.

 Rac: oferă totul în pat

Racul îţi ascultă cu atenţie fanteziile şi ţi le îndeplineşte pe loc. În plus, acţionează instinctiv în direcţia dorită de tine în pat, pentru că este foarte empatic.

Leu: arată cel mai sexy

Este îndeajuns să priveşti un Leu într-un context erotic şi te vei înfierbânta, cu siguranţă. Leul ştie cum să îşi pună atuurile fizice în valoare şi să ofere un show vizual.

Fecioară: atrage pe oricine în patul ei

Fecioara are un magnetism sexual pe care îl vei remarca de la depărtare. Orice Fecioară are o mulţime de pretendenţi, pentru că emană sex. Totuşi, se va decide cu greu…

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2