Probleme sexuale în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Apetit sexual scăzut, predispoziţia de a înşela, lubrifiere insuficientă- iată doar câteva dintre problemele de ordin sexual cu care se confruntă zodiile. Dacă şi tu ai anumite…
… probleme în plan sexual, nu ar strica să vezi cum te influenţează astrele.

Iată ce probleme sexuale au zodiile şi află la care eşti tu predispusă în funcţie de semnul tău zodiacal!

Berbec

Berbecul are un libido puternic, iar instinctele sale sexuale se aprind repede. Problema este că se sting la fel de repede. Femeile în zodia Berbec rareori au nevoie de preludiu şi puţine se vor plânge că nu pot atinge orgasmul. Multe îl vor atinge cu multă rapiditate. Problemele pentru Berbec încep când îşi pierde interesul pentru partener şi simte că a dispărut atracţia sexuală de la început.

Taur

Taurul este recunoscut pentru libidoul său insaţiabil. Femeile născute în zodia Taur sunt foarte rezistente în pat şi deţin tehnici de atingeri care satisfac orice bărbat. Problemele sexuale ale Taurului ţin mai mult de incapacitatea lui de a acţiona repede şi spontan. Femeia Taur nu are fantezii sexuale ieşite din comun, ci preferă partea fizică a actului sexual. De aceea, rutina se poate instala în relaţiile de lungă durată.

Gemeni

Gemenii sunt firi jucăuşe, pentru care mintea este motorul acţiunii în pat. Au fantezii indecente pe care adoră să le povestească partenerului. Excelează în arta conversaţiei cu substrat sexual. Nu sunt însă foarte interesaţi să afle care sunt preferinţele celuilalt. Femeia născută în zodia Gemeni poate deveni prea preocupată de propria persoană şi prea raţională, uitând că sexul presupune şi abandonare în braţele celuilalt.

Rac

Racul este cel mai sensibil semn zodiacal, lucru care îi pune diverse piedici în viaţa sexuală. Se ştie că Femeia Rac este foarte generoasă, astfel că ea va pune mereu plăcerea partenerului ei pe primul plan. De multe ori pierde din vedere propria plăcere. În general, se îngrijorează repede, iar probleme ei de sănătate au cauze emoţionale. În pat, acest nativ poate avea probleme cu lubrifierea.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3