Poziţii sexuale care vindecă afecţiuni

De Stela Moisescu pe

Vrei ca în acest an să fentezi arsurile de stomac sau durerile abdominale care succed mesele copioase din zilele de Crăciun? Află că ai cum, iar metoda pe care…
… ţi-o propunem este una extrem de plăcută. Autoarea Aliza Baron Cohen precizează că există anumite poziţii sexuale care „te vindecă”, asigurând o bună funcţionare a mai multor organe, printre care ficatul, splina şi rinichii.

Taoiştii susţin că anumite practici sexuale au rol de revigorare, atât fizică, cât şi spirituală. În termeni mai medicali, o viaţă sexuală satisfăcătoare îţi asigură echilibrul hormonal, care te ţine la distanţă de anumite afecţiuni, cum ar fi colesterolul ridicat sau circulaţia proastă a sângelui.

Astfel, autoarea a conceput un set de poziţii şi practici sexuale, care contribuie la buna funcţionare a organismului, având în vedere teoriile taoiştilor. Ea a conceput detalii de poziţionare, penetrare şi mişcare care îţi aduc beneficii privind sănătatea.

Iată care sunt poziţiile sexuale indicate pentru tine, chiar acum, în perioada sărbătorilor!

Poziţia 1: Stai aşezată pe spate, cu picioarele pe şoldurile iubitului (nu pe spatele său sau pe umeri). El trebuie să se aplece deasupra ta şi să se sprijine în mâini, deci să nu îşi lase greutatea peste tine.

Mişcarea şi penetrarea: iubitul tău stă nemişcat, în timp ce tu îţi roteşti şoldurile în sensul acelor de ceasornic şi invers. Ar trebui să te penetreze aproximativ aproximativ 3, 4 cm.

Beneficiile: ajută la buna funcţionare a ficatului, rinichilor şi pancreasului.

Poziţia 2: Asemănătoare cu prima poziţie, aceasta implică să-i cuprinzi mijlocul, nu şoldurile cu picioarele. Mai departe el se apleacă deasupra ta, şi se sprijină în mâini dar coboară suficient de mult astfel încât să te atingă cu pieptul, iar tu să îi cuprinzi ceafa cu o mână şi umărul cu cealaltă.

Mişcarea şi penetrarea: îţi roteşti şoldurile în ambele sensuri, iar iubitul tău trebuie să stea nemişcat. Penetrarea ar trebui realizată doar pe jumătate.

Beneficiile: ajută la buna funcţionare a stomacului şi a sistemului digestiv.

Poziţia 3: Iubitul tău stă aşezat pe spate, cu picioarele întinse şi mâinile pe lângă corp. Tu vei sta în lateralul lui, cu faţa la el şi cu piciorul şi şoldul de deasupra poziţionate deasupra lui.

Mişcarea şi penetrarea: îţi roteşti şoldurile, iar penetrarea este una superficială.

Beneficiile: îţi ameliorează durerile menstruale şi pe cele de cap şi îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Poziţia 4: Stai în poziţia femeia deasupra cu spatele drept şi palmele pe abdomenul lui inferior.

Mişcarea: Mişcă-te atât cât poţi în sus şi în jos, ajutându-te de muşchii picioarelor şi când oboseşti roteşte-ţi şoldurile în ambele sensuri. Alternând sensul mişcării alternezi şi penetrarea superficială cu cea adâncă.

Beneficiile: îţi îmbunătăţeşte vederea, sistemul nervos şi funcţiile hepatice.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro