Sex: 4 poziţii incendiare de sex oral

De pozitii sex, pe

Dacă eşti dispusă să-i oferi iubitului tău o partidă de sex oral explozivă, iată care poziţii îl vor excita cel mai tare.

„Căpitanul Morgan”

O poziţie cu denumire interesantă, dar foarte simplă. El stă tot în picioare, numai că va ridica un picior şi îl va sprijini fie pe un scaun, fie pe marginea patului. Este o poziţie bună fiindcă picioarele lui sunt depărtate, ceea ce îţi oferă acces liber la testicolele lui.
Sfat:  Profită şi, atunci când se află în apropierea orgasmului, masează-i cu un deget lubrifiat zona perineală, adică cea dintre testicule şi anus.

Ursuleţul Koala

El se întinde pe spate, iar tu te asezi într-o parte, lipită de el, exact aşa cum stă un ursuleţ koala pe o creangă. Astfel, el poate să vadă exact ce faci cu gura, privelişte foarte excitantă.
Sfat: pune un picior peste ale lui şi freacă-ţi zona genitală de piciorul lui. Va fi cu atât mai excitat când îţi simte clitorisul umed.

Penetrare adâncă

Stai întinsă pe spate în pat, cu capul chiar la marginea lui. El se aşază în picioare la marginea patului şi îndoaie genunchii până ajunge cu penisul la nivelul gurii tale. Poziţia permite o penetrare mai adâncă şi este ideal pentru deepthroat. Chiar dacă nu eşti gata să-i oferi aşa ceva, pentru el va fi suficient de excitantă imaginea ta şi faptul că el controlează penetrarea.
Sfat: s-ar putea să se lase luat de val şi să te penetreze prea adânc, aşa că stabiliţi de la început că îl vei întrerupe în caz că nu te simţi bine.

Femeia în genunchi

Este o poziţie clasică pentru sex oral şi asta fiindcă e foarte excitantă pentru el. Nu e foarte comodă, dar privelişte pe care i-o oferi este de vis şi în plus simte cu adevărat că deţine control, că te supune.
Sfat: nu se poate bucura complet de orgasm dacă stă în picioare fiindcă nu îşi poate relaxa muşchii. De aceea, invită-l să se rezeme de un perete – va fi util dacă i se înmoaie genunchii de atâta plăcere.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!