Poziţiile de sex în care arăţi foarte sexy

De Stela Moisescu, pe

Decât să oftezi că nu ai trupul perfect şi să laşi complexele să îţi umbrească viaţa sexuală, mai bine găseşti acele poziţii de sex în care arăţi cel mai sexy,…
… în funcţie de formele tale.

Iată poziţiile de sex care te avantajează, dacă ai complexe legate de sâni, posterior sau abdomen. Învaţă cum să îţi pui în evidenţă atuurile fizice şi să îţi ascunzi defectele.

1. În cazul în care ai sânii mici…

Evită poziţia „femeia deasupra” în care stai aplecată în faţă sau pe spate. În prima variantă gravitaţia face ca sânii mici să pară şi înguşti. A doua variantă îţi face pieptul să pară şi mai plat.

Iată în ce poziţii sexuale arăţi cel mai sexy:

Dacă ai un posterior rotund, arată-i-l fără reţineri în poziţia doggie style. Din această poziţie arăţi foarte bine chiar dacă te sprijini în mâini şi îţi arcuieşti spatele sau dacă te laşi în jos până atingi cu capul podeaua.

O poziţie cu care mergi la sigur, dacă ai sânii mici, dar un posterior frumos este cea în care stai deasupra lui, dar cu spatele la el. Poziţia nu numai că îţi ascunde sânii, dar te avantajează şi dacă ai puţină burtică.

Dacă ai abdomenul plat, te poţi aşeza în acele poziţii care le complexează pe cele cu puţină burtică. Ce zici de poziţia misionarului, în care stai cu tălpile pe pieptul lui. Cu siguranţă că unghiul în care îţi ţii picioarele nu îţi va creea probleme. Pentru a da senzaţia de sâni mai mari, îţi poţi plasa braţele pe genunchi.

Dar ca să te vadă în întreaga ta splendoare, alege poziţia „femeia deasupra” în care stai cu spatele drept, iar mişcarea penetrării este sus-jos. Pentru a face sânii să pară mai mari ţine mâinile pe abdomenul lui inferior, cât mai aproape de corpul tău. Aşa stai doar uşor aplecată în faţă, te şi sprijini în mâini şi te poţi mişca liber, arătând foarte bine.

2. În cazul în care ai posteriorul plat sau prea mare…

Evită poziţia doggie style clasică, în care stai sprijinită în mâini cu spatele parelel cu podeaua, dacă ai posteriorul plat. Poziţia îţi face posteriorul să pară şi mai plat, de aceea, poziţia le avantajează pe cele cu formele mai accentuate. Motivul? Bărbaţilor le place să aibă „de ce să apuce”, aşa că dacă, dimpotrivă, ai un posterior mai mare nu ar trebui să eviţi doggie style. Arcuirea spatelui din această poziţie mai taie din proporţiile laterale ale posteriorului. Evită însă poziţia „femeia deasupra”, cu spatele la iubit. În acest caz, proporţiile sunt expuse în toată „frumuseţea” lor.

Iată în ce poziţii sexuale arăţi cel mai sexy

Dacă ai sânii mari poţi arăta cu uşurinţă incredibil de sexy, fără să îţi faci griji cu privire la posteriorul tău. Încearcă poziţia femeia deasupra, dar nu aplecată în faţă, dacă ai şoldurile late, căci aşa ele vor ieşi în evidenţă. Te poţi apleca pe spate, căci nu ai grija bustului micşorat din această poziţie. În cazul unor şolduri înguste îţi este însă indicat să te apleci, iubitul putând să îţi admire bustul.

Deasupra lui, cu spatele drept, nu dai greş, indiferent de mărimea şoldurilor, iar sânii tăi vor sta într-o postură naturală, de care iubitul tău se va bucura.

Dacă ai abdomenul plat, lasă-l să se joace cu mâinile pe el din poziţia linguriţă. Te poate ţine de piciorul superior atunci când te penetrează, aşa că cele cu posteriorul plat nu au de ce să îşi facă griji. Dimpotrivă, în poziţia linguriţă, trupurile voastre sunt lipite, iar el „te simte”, chiar dacă nu ai forme împlinite.

Mai poţi încerca să stai pe un scaun deasupra lui, sau aşezată pe marginea unui birou. Aceste poziţii ascund posteriorul de ochii lui. În primul caz te poate ridica de şolduri în sus şi în jos, iar în al doilea se poate plimba cu mâinile pe spatele tău.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!