Partida ideală de sex oral în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Toţi bărbaţii se dau în vânt după sex oral! Mai mult, au anumite preferinţe atunci când primesc plăcerea respectivă. În funcţie de semnul zodiacal, îi poţi afla fanteziile legate de sex oral.
Aşadar, dacă vrei să îl iei prin surprindere data viitoare în timpul sexului oral, consultă ce spun astrele despre cum îi place să-i răsfeţi zona intimă!

Berbec

Pregăteşte-te să fii dominată de acest nativ, pentru care partida ideală de sex oral este cea în care te ghidează cu mâinile şi îţi spune ce „trebuie” să îi faci. Îi place şi să îl iei prin surprindere cu activitatea.

Taur

Pentru Taur partida de sex oral ideală este cea în care te joci cu simţurile lui, iar el stă pe spate şi trăieşte fiecare senzaţie. Ce poţi face în acest sens? Înarmează-te cu o eşarfă, gheaţă şi frişcă. Va aprecia mixul!

Gemeni

Bărbatul Gemeni apreciază o femeie care ştie să aducă distracţia în dormitor. Partida ideală de sex oral este cea jucăuşă. Integreaz-o într-un număr de striptease. Tachinează-l, variază ritmul şi opreşte-te brusc, apoi continuă…

Rac

Racul are o viziune provocatoare în privinţa sexului oral, aşa că adoră orice scenariu sexy în care incorporezi partida. Îi poţi face sex oral pentru că ai pierdut un pariu sau ca răsplată pentru ceva anume, precum faptul că te-a luat de la serviciu cu maşina…

Leu

Câteva vorbe „murdare” cu care să îi complimentezi zona intimă fac cât jumătate de orgasm în ochii Leului, care vrea să-i arăţi că îl adori, în timp ce îi faci sex oral. Nici nu ai nevoie de o tehnică deosebită, dacă ştii cum să îl flatezi.

Fecioară

Îi place să joace un rol… virgin în timpul sexului oral. Poţi să iei tu controlul în timpul partidei şi să îl imobilizezi, dacă vrei să îi oferi senzaţii pe care nu le va uita prea curând. Îl incită faptul că nu poate interveni în timpul partidei de sex oral.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2