Obiceiuri sexuale care vă distrug relaţia

De Stela Moisescu pe

La începutul unei relaţii femeile deprind anumite obiceiuri în pat cu iubitul, care ajung, mai apoi, să se întoarcă împotriva lor. După ce relaţia trece de faza de început…
… şi devine serioasă, obiceiurile care se aplicau înainte în pat dăunează acum relaţiei.

Iată care sunt cele mai comune obiceiuri sexuale într-o relaţie, care ajung să vă rănească odată cu trecerea timpului.

Îl refuzi în pat ca să îl pedepseşti

La începutul unei relaţii era palpitant să vă jucaţi de-a şoarecele şi pisica, iar el imediat te dezmierda când vedea că eşti atât de supărată încât nu mai ai chef de sex. La început, când nu existau probleme şi frustrări accumulate sexul de împăcare rezolva orice conflict. Acum, când relaţia este serioasă şi aţi stabilit că nu vă mai vedeţi şi cu alte persoane, refuzul tău de a face sex pentru că el nu spală vasele sau a uitat să plătească facturile poate părea răutăcios, aşa că nu se va mai grăbi ca înainte să îţi intre în graţii.

Aştepţi să îţi vină cheful de sex pentru a trece la acţiune

Frumuseţea unui început de relaţii este că nu trebuie să aştepţi foarte mult pentru a avea chef să iniţiezi o partidă de sex. Astfel, partenerul tău se simte dorit. Lucrurile se schimbă într-o relaţie serioasă, în care pasiunea s-a mai stins, iar cheful de sex este inhibat de tot felul de factori, precum oboseala, lipsa timpului… Tot aşteptând să te simţi din nou dornică de sex, iubitul tău ajunge la concluzia că nu mai reprezintă niciun interes pentru tine.

Laşi sexul să vină de la sine

Acesta este farmecul oricărui început de relaţie: să laşi sexul să decurgă natural şi spontan. După un timp constataţi însă că aţi dezvoltat un scenariu clasic de a face sex. Tot repetându-l, ajungeţi să intraţi într-o rutină care nu mai are niciun farmec, dimpotrivă! De aceea, este important să ştii când să vii cu ceva nou în pat.

Crezi că orgasmul nu are nicio importanţă

Acest lucru se aplica foarte bine atunci când eraţi de puţin timp împreună, iar tu simţeai fiori la orice atingere de-a lui. Acum, după ce l-ai văzut de atâtea ori dezbrăcat, iar el te-a surprins în cele mai intime poziţii, vei constata că lipseşte ceva. Într-o relaţie de lungă durată apare nevoie de a experimenta în pat cu iubitul şi de a ţinti şi la plăcerea fizică, nu doar cea emoţională.

Iată care sunt efectele negative ale sexului fără orgasm pe termen lung!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro