Iubesc un bărbat mai tânăr!

De Stela Moisescu pe

Se spune că iubirea nu cunoaşte limite… Zicala îşi pierde însă din valabilitate atunci când mergi pe stradă la braţul unui bărbat mai tânăr şi auzi şuşoteli în jurul vostru.
Află cum văd cititoare unica.ro idila unei femei cu un bărbat mai tânăr, dar şi ce sfaturi dau ele celor care se simt complexate de această diferenţă de vârstă.

De ce să nu recunoaştem? Avem de înfruntat şi de învins câteva prejudecăţi pentru a fi fericite alături de un bărbat mai tânăr. Deseori, nu e de vină doar lumea răutăciosă din jurul nostru, ci chiar noi.

„Auzim” acele şuşoteli care poate nu ne sunt adresate şi ne cramponăm în detalii precum „gura lumii” în loc să savurăm frumoasa poveste de iubire, chiar şi cu un bărbat mai tânăr.

Elfifi, membră a comunităţii unica.ro se întreabă cum poate să o convingă pe sora ei să renunţe la idila cu un bărbat mai tânăr decât aceasta cu 12 ani.

„Mie îmi este ruşine când îi văd ţinându-se de mână si aud lumea cum comentează! El pare şi mai tânăr decât e, aşa că sora mea nu e deloc avatajată de alăturare. Cum să o fac să vadă lucrul asta?”

Ei bine, răspunsurile primite indică faptul că unele femei chiar nu consideră că iubirea are limite.

Feliuta81 spune că fericirea în cuplu nu ţine de vârstă partenerilor, iar comentariile oamenilor nu ar trebui să conteze.

„De ce doar bărbaţii să aibă fete tinere alături de ei? E chiar aşa de rău să ai un iubit mai tânăr decât tine? Adevărul este că şi eu prefer bărbaţii necopţi. Mă fac să mă simt tânără şi plină de viaţă”, mărturiseşte aceasta.

Miaunel o sfătuieşte pe Elfifi să nu o streseze pe sora ei cu păreri dezaprobatoare. Ea mai adaugă faptul că le admiră pe acele femei care aleg fericirea în ciuda prejudecăţilor. Şi Luana30 le felicită pe cele care îşi asumă propriile păreri.

Din păcate, nu toate femeile îşi asumă, precum sora lui Elfifi, propriile păreri. Autumn.rain, o altă membră a comunităţii, îşi face probleme din cauza relaţiei sale cu un bărbat ceva mai tânăr.

„Am 30 de ani şi am cunoscut un bărbat cu doi ani mai mic. Ştiu că diferenţa de vârstă nu e foarte mare, dar mie îmi dă o senzaţie ciudată. Nu pot să nu-l privesc ca pe un copil, plus că mi-e teamă şi de ce o sa zică cei din jur”, mărturiseşte Autumn.rain. Ea se întreabă cum să scape de prejudecaţile pe care le are în legătură cu relaţia ei.

Încă o dată răspunsurile denotă că multe femei cred în romantism în ciuda unor amănunte matematice, cum e şi cazul diferenţei de vârstă.

Cititoarele unica.ro o sfătuiesc  în unanimitate pe Autumn.rain să se relaxeze şi să nu-şi mai bată capul cu anii din buletin.

Totodată, ele consideră că ea ar trebui să-şi asculte inima şi să se bucure de relaţia ei, indiferent de vârsta celui care oferă cadoul iubirii. Iar acest lucru ar trebui să îl facă fiecare dintre voi.

Dacă şi tu iubeşti un bărbat mai tânăr, dar încă nu te-ai acomodat cu ideea de a fi cu el, ia aminte la cele spuse mai sus şi ţine cont de un singur lucru: cât de fericită eşti alături de iubitul tău!

Ia exemplul vedetelor…

Deşi vieţile lor ajung pe prima pagină a tabloidelor, vedetelor nu le pasă! Ele se afişează fără reţineri la braţul unor bărbaţi mai tineri.

Împrumută din curajul Madonnei, al lui Demi Moore sau al vedetelor autohtone, Mihaela Rădulescu şi Romaniţa Iovan care şi-au găsit fericirea în ciuda prejudecăţilor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro