Injecţia cu colagen care măreşte punctul G

De Stela Moisescu, pe

Există o mulţime de tutoriale care te învaţă cum să îţi localizezi punctul G. Totuşi, nu toate femeile îl şi găsesc. Tocmai de aceea specialiştii s-au gândit să îl mărească. Cum?
Prin injectarea punctului G cu colagen, pentru a-i mări dimensiunile.

Ginecologul David Matlock a inventat G Shot, o procedură non-chirurgicală de mărire a punctului G, care are scopul de a potenţa şansele femeii de a experimenta plăcere şi orgasm în acest punct.

Specialistul precizează că injecţia cu colagen nu rezolvă probleme sexuale, aşa că G Shot este contraindicată femeilor cu disfuncţii sexuale. Cele sănătoase din punct de vedere sexual pot beneficia însă de această injecţie, dacă dimensiunile punctului lor G nu le satisfac.

Procedura necesită o singură vizită la medic, ce durează în jur de 30 de minute. În tot acest timp, doctorul măsoară punctul G, face o anestezie locală şi injectează colagenul. Singurul impediment este că o sesiune de masturbare este necesară pentru ca punctul G să devină vizibil. După injectarea colagenului femeile trebuie să aştepte doar 4 ore, după care îşi pot relua activitatea sexuală, bucurându-se de beneficiile procedurii.

Într-un test de probă al injecţiei G Shot, 87% dintre femei au remarcat o creştere a senzaţiilor de plăcere vaginală. Efectele injecţiei cu colagen durează în jur de patru luni, iar preţul unei doze este de 1200 de dolari.

Trebuie menţionat însă că procedura are şi efecte adverse, cum ar fi… o stare de excitare permanentă.

Pe site-ul oficial, thegshot.com, există şi testimoniale ale femeilor care au încercat injecţia cu colagen. Mărturisirile sunt cel puţin picante: „Ce rezultat! Tot ce trebui să fac este să mă gândesc la sex şi simt cum îmi reacţionează punctul G”, „De când am făcut injecţia, mă excit când fac yoga”, „Am avut primul meu orgasm multiplu şi a fost minunat.”

Iată cum poţi localiza punctul G şi care sunt poziţiile sexuale ce îl stimulează!
Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro