Îngheţata ta preferată prezice cum îţi vor fi relaţiile de cuplu!

De Mia, pe

Ciocolată sau fructe? Asortată sau cu fulgi de migdale ori jeleuri? Îngheţata preferată poate „prezice” cum vă va merge relaţia de cuplu, conform unui studiu al unui specialist neurolog şi psihiatru din Statele Unite. Uite ce spune acesta!
Îngheţata pe care o preferi poate spune multe despre personalitatea ta. Iar dacă amândoi aveţi aceleaşi preferinţe, nu înseamnă neapărat că vă potriviţi Vezi mai departe ce a descoperit specialistul Alan Hirsch!

Îngheţată de vanilie

Vanilia este printre cele mai răspândite arome de dulciuri din lume şi poate fi considerată plictisitoare, însă dacă tu eşti iubitoare de vanilie, atunci ştii deja că nu eşti plictisitoare. Îţi place să îţi asumi anumite riscuri şi te bazezi mai mult pe intuiţie, care de cele mai multe ori a dat rezultatele bune. Nu ai o problemă în a-ţi exprima emoţiile şi sentimentele, chiar şi în faţa unui public.
Îngheţata ta preferată prezice cum îţi vor fi relaţiile de cuplu!
Ai ţeluri înalte,  câteodată prea înalte şi ai nevoie de un partener cu picioarele bine puse pe pământ care să te mai trezească la realitate din când în când, aşadar partenerul tău nu ar trebui să fie tot un iubitor de îngheţată de vanilie. Un partener bun pentru îngheţata de vanilie este îngheţata de ciocolată cu multe toppinguri.
Vezi mai multe pe paginile următoare!
Foto principală: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!