Fantezii sexuale în cuplu

De Lumea Femeilor pe

Jocurile erotice şi fanteziile au un rol important în menţinerea pasiunii într-o relaţie. Lasă inhibiţiile deoparte şi spune-i partenerului tău tot ce-ţi trece prin cap

Cât de mult contează fanteziile?

Care sunt limitele până la care putem merge în fanteziile noastre? Ei bine, răspunsul nu este atât de complex. Depinde de fiecare cuplu şi de cât de bine îţi cunoşti partenerul. Dacă este o fire extrem de conservatoare, s-ar putea să nu ai succes în cazul în care intenţionezi să îi povesteşti despre gândurile tale intime. În schimb, dacă e deschis către noi experienţe, nu ai limite în a-i vorbi despre dorinţele tale ascunse.

Sex în spaţii publice

Sexul în spaţiile publi-ce este una dintre cele mai întâlnite fantezii, printre locurile preferate aflându-se
maşina, liftul, plaja, parcul, într-un loc mai ascuns, pe munte. Această fantezie are legătură cu nevoia ta de a-ţi asuma riscuri, denotând un spirit aventurier. Probabilitatea să fiţi surprinşi de cineva este foarte mare, aşa că totul se petrece la intensitate maximă. De altfel, sexul în spaţii publice poate arăta şi că au fost înlăturate multe inhibiţii din relaţia voastră.

Interpretarea unor roluri

Această categorie mizează mult pe spiritul ludic şi pe imaginaţie. Jocurile în doi sunt nelimitate, iar unele dintre cele mai cunoscute roluri sunt cele de profesor – studentă sau asistentă medicală. În general, personajele interpretate sunt legate de gânduri ascunse, pe care le laşi destul de greu să ajungă la urechile partenerului.

Vă prefaceţi că nu vă cunoaşteţi

O întâlnire într-un bar sau la restaurant cu un necunoscut presupune o pregătire minuţioasă a discursului sau a ţinutei. Lucrurile nu se schimbă nici dacă îţi dai întâlnire cu partenerul şi plecaţi de la ideea că nu vă cunoaş-teţi. Veţi afla lucruri intime unul despre celălalt şi este şi o bună ocazie să-i vorbeşti despre alte fantezii ale tale.

O noapte la un hotel din oraşul unde locuiţi

Poate părea o risipă în bugetul familiei, dar aduce o notă inedită relaţiei. O noapte departe de dormitorul conjugal va elibera tensiunile acumulate în timp şi vă va da impresia că faceţi un lucru interzis. În plus, orice hotel duce cu gândul la vacanţă, aşa că relaxarea va fi pe primul plan.

Şedinţă foto improvizată

Lenjeria sexy şi ipostazele provocatoare nu lipsesc, nici ele, din fanteziile femeilor. Mai ales dacă acestea fac parte dintr-o şedinţă foto, a cărei protagonistă eşti. Partenerul tău va fi fericit să-ţi descopere această latură. Nu te cenzura! Oferă noi perspective intimităţii dintre voi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro