Preludiu fierbinte

De Revista Look, pe

Daca orgasmul se mai lasa uneori asteptat, Durex te invita sa descoperi accesoriul cu ajutorul caruia preludiul devine fierbinte!

Preludiu fierbinte

Daca orgasmul se mai lasa uneori asteptat, Durex te invita sa descoperi accesoriul cu ajutorul caruia preludiul devine fierbinte!

Jocuri fierbinti
Daca orgasmul se mai lasa uneori asteptat, Durex te invita sa descoperi accesoriul cu ajutorul caruia preludiul devine fierbinte! Play O este gelul creat pentru stimularea orgasmului la femei, un produs ale carui ingrediente actioneaza dupa aplicarea locala, la nivelul zonei genitale, producand senzatii de usoara racorire, furnicaturi, incalzire, cresterea lubrifierii… Cu alte cuvinte, inceputul unui orgasm fenomenal!

A se citi!
Trubadurii Evului Mediu propuneau o arta de a iubi, elaborau o „harta a tandretii” si puneau in versuri ispravile faimosului Boccaccio, asa cum vei descoperi in cartea Dragostea in Evul Mediu. Trup, sexualitate, si sentiment, de Jean Verdon. Iar personajele si povestea din Potentialul erotic al sotiei mele te vor amuza copios, mai ales daca esti intr-o relatie (ambele carti – Editura Humanitas).

Invitatie
Ai descoperit o superreteta de cocteil cu Cointreau, cel mai bun lichior de portocale din lume. Nu-i asa ca vrei sa-l faci curios si pe el? Trimite-i, pe telefon, o poza cu licoarea. Apoi, trimite una cu tine, asteptandu-l alaturi de un pahar frumos ornamentat, alaturi de cuvintele: „Eu sunt gata, cand vii?”.

Talk&tease
Iubitul tau a cam uitat de preludiile hot? Ce-ar fi sa pui la cale un mic complot: seara, asteapta-l foarte serioasa si cu semne clare ca? vrei ceva de la el! Si nu oricum, ci foarte rapid! Incepe sa glumesti si sa vorbesti sexy, spunandu-i in mod explicit cat de mult il doresti, ce vrei, cum vrei, neuitand sa presari vorbe ceva mai „dirty” si aluzii simpatice legate de preferintele voastre in pat. Restul…vine de la sine!

Dieta in doi
Este exasperat de vesnicele tale inceputuri de dieta? Include in programul vostru comun shoppingul de alimente alaturi de el si cauta dinainte retete care stii ca-i plac, dar pe care le poti adauga in dieta ta. Astfel, veti putea petrece impreuna momente simpatice in bucatarie, gatind impreuna retete care astfel va vor uni, in loc sa va dezbine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!