Dragoste: 7 ponturi pentru o viaţă sexuală reuşită

De Libertatea pentru femei pe

Plictiseală în dormitor? Lucrurile nu merg chiar cum ai vrea tu? Este timpul pentru o schimbare. Iată câteva idei ca să îți condimentezi viața de cuplu. Atenție! Vor urma nopți pasionale.

1 Scapă de inhibiții

Atunci când el este excitat și te ține în brațe, nu stă să observe micile tale imperfecțiuni, așa că nu te mai gândi la colăceii de grăsime sau că nu-ți stă bine tunsoarea. Fii liniștită, nu-i mai trece prin cap așa ceva! Deci, nu e cazul să te ferești, să stingi lumina sau să te crispezi.

2 Clișeele despre sex funcționează

Lumânările parfumate, baia cu spumă, lenjeria sexi –  bun… sunt clișee, dar au devenit așa tocmai pentru că multă lume le folosește și… funcționează.

3 Spune-i ce vrei

Nu aștepta ca el să ghicească ce vrei și nu te simți prea jenată ca să-ți exprimi dorințele. Dacă vrei o schimbare, spune-i în cel mai dulce mod sau, mai bine, arătă-i ce-ți dorești.

4 Ai nevoie de un timp de tranziție

Îndeplinești diverse roluri: de mamă, de soție, de angajată, de gospodină… Nu poți să pregătești copilul de culcare, să termini de făcut curat în bucătărie și, apoi, să fii imediat gata de o partidă toridă de sex. De multe ori, ai nevoie de câteva momente de tranziție, cum ar fi, să faci un duș sau să te relaxezi răsfoind o revistă, înainte de a te trasforma în divă sexi.

5 Nu aștepta momentul

Uneori „pofta vine mâncând”. Dacă aștepți doar momentul în care să simți că vrei să-i smulgi hainele de pe el, s-ar putea să treacă mult timp până când veți avea parte de ceva „acțiune”. În schimb, dacă începi cu o îmbrățișare, ai să-ți dorești mai mult.

6 Durerea nu este normală

Dacă, în mod frecvent, ai dureri în timpul actului sexual, mergi la doctor. Poate fi o infecție urinară sau o altă problemă medicală. Dacă se întâmplă doar uneori, atunci pot fi momente în care ești prea încordată, stresată sau preludiul nu a fost suficient de intens.

7 Lasă-te în voia simţurilor

Dacă te tot gândeşti la orgasm, îngrijorându-te că nu-l vei avea sau încercând cu tot dinadinsul să-l obții, efectul s-ar putea să fie invers. În acele momente, lasă-te în voia simțurilor și vei avea  surprize plăcute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro