Gesturi de după sex care îl fac să te vrea mereu

De Raluca Cristea, pe

Multe cupluri nu ştiu ce să facă după sex. Ca să eviţi astfel de momente de blank total, am nişte sugestii pentru tine! Încearcă gesturile după sex…
…care o sa îl facă să vrea sex doar cu tine!

Fără ca vreunul dintre voi sa aibă vreo vină, pe tine sexul te trezeşte şi pe el îl adoarme. Aşa că, în timp ce tânjeşti după tandreţuri de după sex, este posibil ca el să vrea somnul de după sex. Totuşi, nu te speria! Trecând peste micile obstacole biologice, am găsit gesturile de după sex care o să îi menţină interesul şi o să îl convingă că sexul cu tine este cel mai bun!

Cheamă-l să facă duş cu tine

Am întrebat mai mulţi bărbaţi care este cel mai sexy gest pe care l-a făcut o femeie pentru ei. 60% mi-au răspuns prima dată: să mă cheme la duş cu ea după sex. Orice situaţie în care stai lângă el udă, dezbrăcată şi fierbinte este o relaxare, după sex, sau o stare de excitaţie maximă, ca preludiu. Sub duş, fă-i un masaj cu spumă pe spate.

Laudă-i (cu moderaţie) performanţa

Bărbaţii sunt la fel de avizi după complimente ca femeile, dar mai ales după sex. Îi vei gâdila ego-ul şi virilitatea dacă îi spui ce mişcări ale lui te-au înnebunit în pat şi cât de bine te simţi lângă el. Asta bineînţeles, dacă merită! Iar dacă nu merită, fie mai încerci încă o dată, fie nu sunteţi compatibili.

Fă-i masaj

Dacă partida de sex s-a încheiat, nu înseamnă că mâinile nu işi mai pot face treaba. Masajul este cea mai bună metodă să prelungeşti contactul piele pe piele după sex. Dacă vrei să îl convingi că data viitoare sexul va fi cel puţin la fel de bun, în timpul masajului atinge cu buricele degetelor centrii de relaxare (tâmplele, umerii, şoldurile, gambele şi tălpile). Lasă zonele erogene, pentru că nu este recomandat să le masezi imediat după sex, când corpul are nevoie de relaxare, nu de o nouă stare de excitaţie.

Îmbrăţişaţi-vă

Compromisul între stările voastre diferite (energie la tine şi somn la el) este să vă ţineţi în braţe. Aşa îl laşi să se bucure de starea de uşurare şi somnolenţă de după, în timp ce tu primeşti atenţie şi afecţiune în continuare. Poate adormi şi tu cu el, cred ca îţi va mulţumi!

Ieşi cu el la ţigară

Deşi sunt total anti fumat, nu pot să nu recunosc că toţi bărbaţii fumători adoră să iasă pe balcon la o ţigară după sex. Şi, dacă până acum ţi-a ascuns cumva că este fumător, după sex se va da de gol. Dacă nu fumezi dar îi ţii companie fără să ai mari pretenţii de tandreţe prelungită în pat, va aprecia foarte mult gestul.

Îmbracă-te în faţa lui

Şi nu te îmbrăca oricum! Mişcă-te lent, trage uşor pe tine fiecare obiect în parte, încheie-ţi nasturii tacticos. Apoi apleacă-te peste el şi sărută-l apăsat.

Foto:   Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!