Ce frustrări sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Frustrările sexuale sunt greu de depistat, pentru că se formează în timp, atunci când repeţi o anumită greşeală în viziunea iubitului tău, iar el nu are curajul să…
… ţi-o aducă la cunoştinţă. Dacă ţi-ar mărturisi ce îl deranjează, frustrarea sexuală nu ar mai avea bază pe care să se formeze. Aşadar, este important să ştii ce anume intră în conflict cu preferinţele iubitului tău, pentru a nu da naştere unei astfel de frustrări pe termen lung. În acest sens, consultă şi ce spun astrele.

Semnul lui zodiacal îţi indică la ce frustrare sexuală este predispus iubitul tău!  

Berbec: nu ţii pasul cu el

Cea mai mare frustrare a Berbecului, care se aprinde repede şi se stinge la fel de repede, este că trebuie să aibă răbdare cu o parteneră prea încordată sau inhibată. Preferă o femeie dezgheţată, care ştie cum să se motiveze, astfel încât să fie prima la capitolul sex.

Taur: te grăbeşti prea tare

Taurul este un bărbat senzual care face sex pe-ndelete, toată noaptea, dacă se poate! Cel mai tare îl frustrează femeile care vor să termine cât de repede partida, pentru că mai au multe lucruri de făcut după aceea. Decât să-l repezi, mai bine îl refuzi şi-l anunţi când îţi faci timp pentru el.

Gemeni: nu îţi manifeşti zgomotos plăcerea

Bărbatul Gemeni este foarte comunicativ în pat. Îi place să se manifeste în pat, atât verbal, cât şi non verbal. Sigur îl va frustra o femeie care închide ochii şi refuză să-i mai acorde vreo atenţie. El are nevoie de feedback, pentru a ştii dacă te satisface sau nu în pat.

Rac: nu-i oferi pic de afecţiune

Racul este un bărbat generos în pat. Pune plăcerea ta pe primul plan şi vrea să fii pe deplin satisfăcută. Va strânge însă frustrări, dacă de fiecare dată profiţi de dărnicia lui, fără să-l răsplăteşti cu gesturi de afecţiune. Te va considera interesată doar de sex.

Leu: nu îi pregăteşti nicio surpriză

Bărbatul Leu are nevoie să fie răsfăţat din când în când. Este extreem de vizual în pat, aşa că te vrea mereu în cea mai sexy formă! Dacă tu nu depui niciun efort pentru a arăta bine, nu-i faci nicio surpriză care să implice o lenjerie provocatoare, fii sigură că va deveni un tip frustrat.

Fecioară: nu te mai îngrijeşti

Acest nativ vrea ca femeia din patul lui să aibă părul strălucitor şi pielea catifelată. Asociază aceste lucruri cu feminitatea desăvârşită. Aşadar, începe să simtă frustrare, atunci când partenera uită să se epileze, de exemplu. Nu vede cu ochi buni dezinteresul în acest plan.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!