Foto: cum se dă de gol că este atras de tine

De Stela Moisescu pe

Este destul de uşor să te prinzi când un bărbat vrea sex. Cum ai putea să-i treci cu vederea textele de agăţat şi gesturile indecente? Există însă şi cazuri în care…
… un bărbat îşi va arăta interesul pentru o femeie într-un mod mai subtil şi va aştepta să vadă dacă ea îi răspunde în aceeaşi manieră. Vorbim de cazurile în care nu numai că îl atragi foarte tare, dar te vede ca pe o potenţială iubită! Este destul de greu să-i descifrezi intenţiile… serioase.

Dacă ţi se pare că amicul tău este un tip sensibil, de treabă şi amuzant, cel mai probabil el se străduişte să pară aşa în ochii tăi pentru că l-ai atras şi ar vrea să înceapă o relaţie cu tine.

Iată cum se dă de gol un bărbat că este atras de tine şi vrea o relaţie!

Petrece mult timp cu tine pe internet

Dacă l-ai atras, îţi va da add pe Facebook şi îţi va cere eventual id-ul de mess. Îşi va dori să te cunoască mai bine, dar fără presiuni. În mediul online va purta discuţii banale cu tine, despre abonamentul la sală, despre o reţetă pe care a preparat-o cu succes sau despre ce cămaşă şi-a cumpărat şi nu în ultimul rând despre jobul lui. Orice ţi-ar spune, vei observa că o face astfel încât să se pună într-o lumină bună în faţa ta.

Mai apoi, vei constata că acest bărbat este cu adevărat interesat de tine, de hobby-urile tale şi de viaţa ta profesională. Uşor, discuţiile vor atinge şi subiecte personale.

Un bărbat care petrece atâta timp discutând cu tine pe internet, în loc să se uite la un film, să iasă în oraş sau de ce nu, să se uite pe un site pentru adulţi, în mod clar este interesat de tine!

Foto: cum se dă de gol că este atras de tine

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5