Eşecuri în dragoste în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Ştiai că eşti predispusă la un anumit tip de eşecuri în dragoste, în funcţie de zodia ta? De aceea, iubitul actual îţi reproşează aceleaşi lucruri precum fostul, iar tu simţi că…
… sunt anumite greşeli pe care le tot repeţi, chit că eşti prea indiferentă, prea posesivă sau cicălitoare. Comportamentul tău din orice relaţie este influenţat de semnul tău zodiacal atât în sens bun, cât şi în sens rău.

Mai jos vei afla ce eşecuri în dragoste eşti predispusă să ai în funcţie de zodie şi care sunt acele slăbiciuni la care trebui să lucrezi pentru a avea o relaţie armonioasă.

Berbec: nu ştii să faci compromisuri

Tu nu concepi să faci compormisuri într-o relaţie pentru că eşti o idealistă. Trăieşti cu convingerea că sufletul tău pereche te va accepta exact aşa cum eşti, de aceea, adesea eşti dezamăgită de încercările partenerului de a te schimba, moment în care decizi că nu merită osteneala. Ai încheiat multe relaţii pentru că nu ai vrut să te schimbi. Află însă că nu poţi rezona perfect cu cineva, fără mici ajustări la propria persoană. Secretul este să modifici lucrurile în aşa fel încât să simţi că te transformi într-o persoană mai bună de dragul celuilalt.

Taur: eşti foarte posesivă

În fiecare relaţie de până acum ţi-ai dorit să primeşti de la partenerul tău totul, pentru că la rândul tău, şi tu te implici total: îi porţi de grijă, îl susţii financiar şi îi eşti fidelă. Dacă iubitul tău dă semne că nu îţi este la fel de devotat, te transformi într-un mic detectiv, care va afla motivul indiferenţei lui. Pui preţ însă pe detalii, care fac mai mult rău decât bine relaţiei voastre. Ai încheiat multe relaţii pentru că erai prea posesivă şi voiai să ştii unde e, cu cine şi ce face iubitul tău atunci când nu este cu tine.

Află însă că temerile tale îi dau lui de înţeles că nu ţi-a câştigat încrederea. Dă-ţi seama dacă merită sau nu să îl faci să se simtă aşa.

Gemeni: nu ştii când să iei lucrurile în serios

Iubiţii tăi de până acum te-au catalogat o fată de gaşcă, plină de viaţă şi inteligentă… asta la început. După care au început să îţi reproşeze că eşti prea răutăcioasă şi acidă. Într-o relaţie îl tratezi pe cel de lângă tine ca de la egal la egal. Nu îţi place să menajezi sentimentele nimănui, dar nici să le exprimi pe ale tale. Eviţi scenele romantice, de aceea reuşeşti să intimidezi mulţi bărbaţi. Ăsta este şi motivul pentru care iubiţii tăi nu s-au despărţit direct de tine, ci s-au îndepărtat uşor.

Firea ta jucăuşă este cea care îi atrage pe bărbaţi, dar şi cea care îi îndepărtează într-un final. Aşadar, trebuie să înveţi să iei unele lucruri în serios, căci altfel cel de lângă tine nu va avea încredere în ceea ce simţi pentru el.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4