Dragoste: Tradiţii de nuntă surprinzătoare, din întreaga lume

De Adina Radu, pe

Fiecare familie are propriile tradiţii şi fiecare mireasă, viitoare soţie, vrea să facă nunta într-un anumit fel. Dacă şi tu vrei o nuntă cu totul specială, vezi mai departe câteva tradiţii din întreaga lume, din care să te inspiri!
În Grecia, dacă vrei ca relaţia cu noul tău soţ să fie cât se poate de dulce, atunci când te îmbraci în rochia de mireasă, pune-ţi un cub de zahăr în mănuşă.
Englezii cred că miercurea este cea mai bună zi în care să te căsătoreşti, deşi dacă te căsătoreşti lunea se spune că veţi fi bogaţi, iar dacă vă căsătoriţi marţi, că veţi fi sănătoşi. Tot ei cred că dacă găseşti un păianjen în rochia de mireasă, înseamnă că vei avea mult noroc.
În Egipt, domnişoarele de onoare o ciupesc pe mireasă în ziua nunţi, pentru a avea noroc în căsnicie. De asemenea, după nuntă, familia găteşte pentru proaspătul cuplu timp de o săptămână, ca cei doi să se poată relaxa.
Dragoste şi sex: În cuplu, totul se împarte la doi
În Cehia nu se aruncă cu orez după ce doi tineri se căsătoresc, ci cu boabe de mazăre.
În Suedia, miresele au câte un ban valoros – unul de aur de la mamă şi unul de argint de la tată – în fiecare pantof, ca mariajul ei să nu ducă lipsă de nimic.
Inelele în formă de şarpe încolăcit, cu ochii din rubine, erau verighete populare în era Victoriană, în Anglia, şi semnificau eternitatea.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!