Dragoste şi sex: De ce nu eşti iubita potrivită pentru el

De Adina Radu, pe

Te-ai îndrăgostit de un bărbat care dă semne că sentimentele ar fi mutuale. Dar ceva nu merge aşa cum ar trebui: cu toate că te place, nu face niciun pas şi nici nu răspunde avansurilor tale. Nu are altă iubită şi totuşi de ce nu te vrea pe tine? Iată ce motive ar putea avea:
Petreci mult prea mult
Bărbaţii sunt atraşi de femeile care ştiu să se distreze, pot consuma băuturi alcoolice responsabil şi pot dansa până în zori de zi. Însă există o limită – bărbaţilor nu le plac cele care beau prea mult, li se face rău, leşină sau vomită de la băutură, au un comportament penibil atunci când se îmbată şi aşa mai departe. Atât timp cât ieşi în oraş des, bei de fiecare dată şi te dai în stambă, probabil că nu te vrea ca iubită.
Te porţi ca o femeie fatală
Încrederea în sine este grozavă, o femeie care ştie ce are şi este sigură pe ea poate muta munţii din loc. Chiar şi aşa, încearcă să nu te lauzi prea mult cu calităţile tale extraordinare, pentru că atunci vei fi considerată îngâmfată. Bărbaţii se feresc, în general, de astfel de femei, pentru că se gândesc că au prea multe fiţe şi parcă niciodată nu vor fi satisfăcute.
Sex: Până la urmă de ce vor bărbaţii sex anal?
Bârfeşti foarte mult
Tot timpul ai ceva de comentat, chit că este vorba de femeia care merge pe stradă în faţa ta sau prietena ta cea mai bună şi aşa mai departe. El se va gândi la toate lucrurile pe care le-ai putea spune şi despre el atunci când nu este de faţă, că eşti genul de femeie căreia îi plac certurile şi, mai rău, că nu are ce altceva să discute cu tine în afară de ultimele bârfe din viaţa ta socială.
Foto: Shutterstock

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!