Dragoste şi sex: De ce nu eşti iubita potrivită pentru el

De Adina Radu, pe

Nu te îngrijeşti
Nu spune nimeni că trebuie să ai părul perfect întins cu placa în fiecare zi (sau bucle perfecte), întotdeauna în ţinuta potrivită şi aşa mai departe. Un bărbat preferă o iubită care se îngrijeşte şi arată ca atare, miroase bine, se îmbracă normal, simplu şi nu poartă tone de machiaj. Dacă-i arăţi că poţi avea grijă de tine, îi arăţi că poţi face asta şi pentru el, atunci când va avea nevoie.
Tabu sexual: Japonezii, linsul ochiului şi alte „nebunii”
Nu te înţelegi cu prietenii lui
Poate el te vede ca pe o femeie în regulă, cu care ar putea avea o relaţie serioasă, de lungă durată, care mai departe să ajungă şi la căsnicie. Totuşi, dacă prietenii lui – cei care îl cunosc foarte bine – nu te văd pe tine în viitorul lui sau nu cred că vă potriviţi, probabil că aşa este. Oricum, dacă nu te înţelegi bine cu ei, şi tu ar trebui să te gândeşti de două ori înainte să începi o relaţie cu bărbatul pe care îl placi, pentru că probabil că şi el se comportă la fel.
Dragoste şi sex: De ce nu eşti iubita potrivită pentru el
Eşti sufocantă
Acesta este unul dintre „atributele” de care bărbaţii se feresc cel mai tare în general. Ei au nevoie de mai mult spaţiu şi intimitate decât o femeie şi nu ar vrea ca iubită o „tipă” care să îi bată la cap permanent. Ca să ai o relaţie frumoasă trebuie să ai grijă şi de tine, de prietenele tale, de pasiunile tale.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!