4 metode prin care domini un bărbat când îi faci sex oral

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:11

Când îi faci sex oral iubitului tău, de obicei tu eşti cea dominată. Dar dacă nu îţi place această poziţie, poţi să-i faci sex oral şi în acelaşi timp să fii tu cea care deţine controlul.
Dacă are încredere totală în tine, îi va plăcea ideea de a se abandona complet în mâinile tale când îi faci sex oral. Iată câteva idei cu care poţi condimenta următoarea partidă.
1. Leagă-i mâinile! Nu te gândi direct la cătuşe dacă nu aţi mai încercat niciodată bondage-ul. Foloseşte un cordon din satin sau orice alt material moale ca să-i legi mâinile şi dă-i de înţeles că trebuie să le ţină la distanţa de ceea ce faci tu. Numai gândul că este legat şi complet vulnerabil în faţa ta îl va excita la culme, iar când începi să-i atingi penisul va fi deja aproape de orgasm. Vezi şi tehnici soft de bondage!
2. Aţâţă-l puţin cu săruturi şi uşoare muşcaturi înainte de a trece la “acţiune”. Concentrează-te pe partea de jos a abdomenului, zona inghinală, interiorul coapselor, dar evită pentru moment penisul. Va fi excitat la maxim în aşteptarea sexului oral propriul zis, dar numai tu decizi când îl va primi.
3. Leagă-l la ochi! Cu siguranţă îi place să te privească în timp ce îi faci sex oral, dar îl va excita şi ideea de a fi luat prin surprindere. Leagă-i o eşarfă la ochi şi asigură-te că nu vede nimic, apoi sărută-l uşor, începând cu buzele şi coborând uşor pe gât şi piept. Când ajungi la abdomen zăboveşte puţin acolo şi lasă-l să mai aştepte momentul când îi vei atinge penisul. Apoi, ia-l prin surprindere şi atinge-i vârful penisului cu limba.
4. Ia-l prin surprindere! Elementul surpriză este întotdeauna bine venit într-o partidă de sex. Când se aşteaptă mai puţin desfă-i fermoarul pantalonilor şi “atacă-l” cu o felaţie pe care nu o va uita curând. Ce ai zice să-l trezeşti din somn astfel? Sau să-i faci acest cadou după o seară în oraş, chiar înainte de a vă da jos din maşină?
Vezi şi cum să îl domini în pat în funcţie de zodie!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!