Tehnici soft de sadomasochism si bondage

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:35

Sadism, masochism, bondage… Dacă ai o mica idee despre ce înseamnă şi te incită ideea de a încerca, iată câteva tehnici sado-maso şi de bondage pentru începători!
În primul rând, trebuie să ştii că sadismul implică plăcerea obţinută din a îndrepta sau din a primi acţiuni agresive, masochismul implică plăcerea obţinută prin autoagresivitate, iar bondajul implică obţinerea plăcerii în urma legării mâinilor, picioarelor, etc. cu eşarfe, sfori, funii.

Se poate vorbi despre sadomasochism în limite normale într-un cuplu atunci când unul dintre parteneri îşi exprimă dorinţa de a fi supus prin durere, limitare a mişcărilor (masochism), iar celălalt să domine (sadism). Bondajul implică folosirea anumitor restrângeri în ideea că, atunci când nu deţii controlul total, plăcerea creşte.

Iată 4 tehnici soft de sadomasochism şi bondage!

Costumele şi jocurile de roluri

Jocul de roluri şi costumele aparţin fetişurilor, practicilor sadomasochiste şi bondajului pentru că: mulţi bărbaţi au fetişul latexului, fustelor mini, desuurilor sau încălţămintei cu toc înalt; în funcţie de rol, poţi folosi obiecte care provoacă durere, usturime, tensiune pe o anumită zonă a corpului; unele roluri implică legarea partenerului.

Încercaţi costume de şcolăriţă obraznică, poliţist/ă, doctor, asistentă, paznic, etc. Asociaţi obiecte specifice domeniului ales, în special cătuşe şi bice, acestea fiind obiectele cel mai des folosite în practicile sadomasochiste şi de bondaj.

Eşarfele

Materialul eşarfei trebuie să difere în funcţie de cât de puternică vrei să fie strânsoarea. Funiile sau sforile pot fi folosite doar de cupluri cu experienţă. În poziţia misionarului sau în poziţia linguriţa, lasă-l să îţi lege mâinile. Îi poţi lega şi tu mâinile sau picioarele în poziţiile în care stai deasupra. Poţi mări gradul de excitaţie dacă te laşi legată sau îl legi la ochi încă din timpul preludiului.

Pălmuirea

În poziţiile în care tu stai cu spatele la el, lasă-l să te pălmuiască pe fese şi coapse. Încearcă şi află dacă îţi place! Acelaşi lucru îl poţi face şi tu în poziţia misionarului sau în poziţia 69 inversat, în care el se aşează cu zona intimă deasupra feţei tale.

Penetrarea adâncă

O practică sadomasochistă este aceea de a provoca plăcere prin durerea penetrării adânci. O astfel de plăcere din durere este posibilă în poziţia misionarului, poziţia roaba, poziţiile în care stai cu spatele la el şi, mai ales, în timpul sexului anal. De asemenea, deşi nu provoacă durere ci mai degrabă senzaţia de sufocare, este posibilă în timpul sexului oral profund – deepthroat.

Oricând şi oriunde practicaţi aceste tehnici, nu uitaţi că dorinţele voastre trebuie să fie comune şi că trebuie să vă opriţi imediat ce unul dintre parteneri nu se mai simte confortabil într-o astfel de situaţie!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!