De ce vor bărbaţii să facă sex anal cu orice preţ

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:07

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi vor să încerce cel puţin o dată sexul anal. Unii dintre ei ajung să îi propună sexul anal partenerei de cuplu într-un mod obsesiv şi să o pună…
… inclusiv în faţa unui ultimatum. Un caz concret? Alin este unul dintre bărbaţii care şi-a dorit din tot sufletul să încerce sexul anal cu iubita lui. Pusă în faţa unei astfel de propuneri, ea i-a spus că va accepta doar dacă încearcă el primul experienţa, dar dintr-o poziţie pasivă. Alin s-a conformat (!), mărturiseşte că i s-a părut foarte neplăcut, dar nu s-a plâns în faţa ei. I-a zis că i se pare acceptabil. Aşa că iubita lui s-a văzut nevoită să respecte termenii înţelegerii şi i-a îndeplinit fantezia.

Cum de se pot bucura unii bărbaţi de experienţa sexului anal, deşi sunt conştienţi că partenera, din poziţie pasivă, nu găseşte nicio plăcere în acest act, ba dimpotrivă?

Iată care sunt motivele pentru care bărbaţii vor să facă sex anal cu orice preţ!

1. Pentru că filmele porno prezintă sexul anal într-un mod foarte erotic

Bărbaţii sunt, de fapt, induşi în eroare. Dacă vezi o scenă de sex anal dintr-un film pentru adulţi ai impresia că este o experienţă naturală. Actriţele se pregătesc însă înaintea scenelor care includ sex anal. Penetrarea anală nu este atât de uşoară şi în viaţa reală, în mare parte, pentru că ea forţează corpul uman să meargă într-o direcţie care nu este naturală. Cu pregătirea potrivită ea este însă posibilă, şi, poate chiar plăcută, de ambele părţi.

Mulţi bărbaţi se aşteaptă, în mod fantezist, să repete ce văd în filme şi totul să meargă strună. De aceea, nu acceptă prea uşor un refuz. Mulţi nu înţeleg vehemenţa cu care sunt refuzaţi, aşa că insistă cu mai multă ardoare.

2. Pentru că este tabu

Sexul anal practicat cu iubita este o experienţă indecentă şi, cel mai important, interzisă. Dacă nu trebuie să-ţi ceară permisiunea într-un mod oficial când vine vorba să faceţi dragoste în stilul clasic şi lucrurile vin de la sine, pentru sex anal trebuie să ceară voie şi ştii ce efect are fructul interzis…

3. Vrea să vadă că accepţi o propunere atât de indecentă

Uneori bărbaţii nu vor experienţa în sine, cât să primească acceptul din partea iubitei. Sexul anal este o practică indecentă şi murdară, aşa că i se pare foarte incitant să vadă că eşti dispusă să o încerci, şi asta numai de dragul lui.

4. Sexul anal are un erotism aparte şi fizic şi psihic

Reprezentanţii sexului opus susţin că penetrarea anală naşte senzaţii unice, aşa cum şi sexul oral diferă de cel normal. Senzaţiile tari sunt însă cele din plan mental. Experienţa sexului anal este una erotică pentru că include o parte anatomică după care ei întorc capul cu fiecare ocazie şi pe care care abia aşteaptă să o exploreze mai în detaliu.

5. Pentru că se aseamănă cu sexul oral

Sexul anal are unele avantaje pe care le are şi sexul oral, cum ar fi că bărbatul se poate concentra doar pe plăcerea lui sau că nu trebuie să îşi facă griji din pricina unei sarcini nedorite.

Dă click şi află toate controversele legate de sexul anal!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!