Cum să ai orgasm în doar 15 minute

De Stela Moisescu pe

Dacă ai ştii că poţi avea un orgasm în doar 15 minute, nu l-ai mai refuza pe iubitul tău, seara târziu, după o zi plină de stres şi alegătură. De fapt, chiar ţi-ai dori să…
… închei o asemenea zi cu un orgasm eliberator. Problema este că de multe ori orgasmul întârzie să apară, iar când pui în balanţă plăcerea şi timpul petrecut pentru a o obţine, preferi să te lipseşti de orice climax.

Totuşi, orgasmul are atâtea beneficii, încât faci o mare greşeală să-l ratezi, mai ales în perioadele solicitante, care te ţin în tensiune.

Noi îţi propunem o strategie în patru paşi de a atinge orgasmul în mai puţin de un sfert de oră. Strategia îţi va antrena psihicul, hormonii şi organele de simţ în trăirea celor mai intense senzaţii, care să îţi ofere un orgasm în timp record!

Citeşte următorii paşi împreună cu iubitul tău, căci el are un rol important în a-ţi oferi orgasmul în cele 15 minute.

 0 – 3 min: Complimente

Da, femeile sunt uşor de manevrat cu ajutorul complimentelor. Roagă-l pe iubitul tău să îţi spună ce îl atrage la tine, care sunt calităţile tale în pat şi când se simte el cel mai satisfăcut cu tine. Aceste complimente acţionează pe mai multe căi: îţi dau o bună dispoziţie şi devii mai dinamică, te fac să uiţi de complexe şi să te simţi sexy şi, nu în ultimul rând, te impulsionează să intri sub aşternut cu iubitul tău pentru a-i demonstra că poţi mai mult. Cu asemenea atitudine ai toate şansele să atingi orgasmul.

3 – 6 minute: Săruturi şi mângâieri

Ştim că săruturile şi îmbrăţişările au un efect fantastic asupra psihicului nostru, pentru că ne antrenează hormonii fericirii. Vârful limbii este încărcat cu multe terminaţii nervoase, fiind la fel de sensibil precum clitorisul sau vârful penisului. Aşadar, săruturile franţuzeşti îţi accentuează dorinţa sexuală, în timp ce o simplă îmbrăţişare din partea iubitului tău îţi alungă sentimenul de anxietate.  O sesiune de 3 minute de îmbrăţişări şi săruturi îţi alungă stresul şi te pune într-o stare erotică.

6 – 10 minute: sex oral

S-a demonstrat că femeile care pirmesc sex oral înaiontea celui normal au mai multe şanse să atingă orgasmul. 4 minute de sex oral vor contribui la o lubrifiere suficientă înaintea actului sexual şi îţi excită întreaga zonă intimă, mai ales clitorisul. Stimularea lui grăbeşte enorm atingerea orgasmului în timpul sexului.

10 – 15 minute:  actul sexual propriu-zis

Se spune că orgasmul vaginal ar fi de fapt cel simţit în punctul G. Dacă vrei să ai repede orgasmul împreună cu partenerul de cuplu, vă recomand să încercaţi o poziţie de sex care să îţi stimuleze simultan şi clitorisul şi punctul G.

Iată alte trucuri care te ajută să ai repede orgasm:

Foloseşte un lubrifiant, care să aibă în compoziţia sa şi afrodisiace. Astfel, cresc senzaţiile din timpul sexului.

Fă un duş cu apă caldă, nu fierbinte, înainte de partida de sex. Te revigorează!

Adu un vibrator cu voi în pat. Îl poţi folosi pentru stimularea clitorisului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro