Cum îndepărtezi eficient sperma de pe mâini

De Stela Moisescu, pe

Dacă eşti atinsă în zona intimă cu o mână necurăţată de spermă, există riscul să rămâi însărcinată. Un spermatozoid trăieşte până la o oră în contact cu aerul. Aşa că este…
… foarte important să ştii cum îndepărtezi sperma de pe mâini, astfel încât să nu mai rămână niciun spermatozoid viu.

Între 200 şi 500 de milioane de spermatozoizi sunt eliberaţi la fiecare ejaculare, dar ei ocupă doar 3% din volumul de lichid ejaculat. Aşa că, doar pentru că ţi-ai şters mâna cu un şerveţel după ce i-ai făcut un hand-job, nu înseamnă că ai indepărtat toţi spermatozoizii şi te poţi atinge nestingherită.

În plus, nu îţi imagina că toţi mor în acelaşi timp. Odată ce s-a petrecut ejacularea, iar sperma este în contact cu aerul, unii spermatozoizi rezistă doar câteva secunde, dar alţii zeci de minute.

Atunci când iubitul tău ejaculează şi plănuiţi să vă mai antrenaţi în alte activităţi sexuale, e important să îndepărtaţi sperma cu apă şi săpun.

Ochiometric, poţi spune că spermatozoizii au murit atunci când sperma s-a uscat. Apa omoară spermatozoizii şi poţi remarca acest lucru pentru că în contact cu apa sperma se usucă imediat.

Iată cum îndepărtezi sperma de pe mâini, astfel încât să nu mai rămână niciun spermatozoid în viaţă!

Spală-te cu apă cât mai fierbinte şi cu săpun. Orice tip de săpun este eficient, atâta timp cât îl foloseşti din abundenţă.

Curăţă mâinile cu fermitate, inclusiv între degete şi sub unghii. Curăţarea cu săpun, în această manieră, ar trebuie să dureze în jur de 20 de secunde.

Clăteşte din abundenţă cu apă fierbinte, după care şterge-ţi mâinile cu un prosop.

Mai apoi freacă mâinile între ele, pentru a depista eventuale „resturi uscate”. Dacă sunt fine, eşti gata să continui lucrurile cu iubitul tău de unde aţi rămas, fără riscul unei sarcini nedorite.

Şi iubitul tău trebuie să urmeze acelaşi ritual de spălare, dacă este cazul.

Acest articol îţi va fi de mare folos, mai ales dacă afli şi cum îl poţi răsfăţa pe iubitul tău în timp ce ejaculează!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro