Cum flirtează bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Semnele de flirt şi atracţie nu sunt mereu uşor de desluşit, mai ales dacă eşti sub efectul fluturaşilor în stomac care pot zăpăci pe oricine. Află că nu este aşa de greu să îi recunoşti…
… modul de flirt şi să fii irezistibilă în ochii lui la prima întâlnire.

Unica.ro îţi vine în ajutor şi îţi pune la îndemână un ghid despre cum flirtează bărbaţii şi cum îi poţi cuceri la prima întâlnire în funcţie de zodie.

Berbec

Bărbatul Berbec nu are nicio strategie de flirt, ci îţi aruncă complimente când te aştepţi mai puţin. Lui nu îi plac jocurile atunci când flirtează şi nu aşteaptă niciodată momentul potrivit. S-ar putea să te sperie puţin cu impulsivitatea sa.

La prima întâlnire îl cucereşti dacă îi gâdili egoul. Nu încerca să îl cunoşti mai bine şi să duci discuţia pe un tărâm emoţional, căci îl vei îndepărta.

Taur

Bărbatul Taur nu va flirta cu oricine şi oricând. El este o fire comodă şi precaută, aşa că aşteaptă momentul ideal pentru a face prima mişcare.

Cum îl încurajezi să flirteze? Lasă-l pe el să aleagă locaţia primei întâlniri şi asigură-te că-i oferi momente relaxante în doi.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este nehotărât şi ba flirtează, ba pălăvrăgeşte despre tot felul de nimicuri, lăsându-te la final mai confuză decât erai la început. Aşa se comportă bărbatul Gemeni când este atras de o femeie.

Este o fire nestatornică aşa că dacă reuşeşti să îi captezi atenţia la prima întâlnire, l-ai cucerit!

Rac

Este cel mai sensibil bărbat al zodiacului, iar acest lucru se vede şi în felul în care flirtează. Dacă îţi povesteşte tot felul de dulcegării şi vrea să pară sensibil şi atent la nevoile tale, mai mult ca sigur flirtează.

La prima întâlnire alege o locaţie romantică, cu puţin zgomot de fundal şi începe o discuţie intimă despre ţelurile şi convingerile voastre.

Leu

Bărbatul Leu flirtează într-un mod cel puţin evident şi o apreciază pe cea care ţine pasul cu el şi îl provoacă la rândul ei. Pentru Leu flirtul este mai degrabă o activitate competitivă şi nu neapărat de curtoazie.

La prima întâlnire tinde să vorbească mult despre el, fiind egocentristul zodiacului. Aşa că îl cucereşti dacă înveţi să fii o bună ascultătoare. Nu încerca să îl contrazici. Singurul caz în care îşi spune că n-a avut dreptate este când descoperă singur acest lucru.

Fecioară

Bărbatul Fecioară te va asedia cu întrebări dacă este atras de tine. Mai are de învăţat la capitolul limbaj non-verbal. Metodele lui de flirt sunt vorbele, aşa că dacă nu face niciun gest mai îndrăzneţ nu e cazul să te descurajezi.

Mai mult, fiind criticul zodiacului, s-ar putea să primeşti ceva atenţionări din partea lui chiar de la prima întâlnire… dacă te place în mod deosebit. Altfel, nu şi-ar da osteneala. Îl cucereşti dacă îi mulţumeşti pentru sfaturi şi nu te arăţi ofensată de remarcile lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2