Cum face sex în funcţie de cum se descurcă în bucătărie

De Raluca Cristea, pe

Vrei să afli dacă tu şi el faceţi reţeta ideală? Mai bine urmăreşte-l cum se descurcă în bucătărie. Ai putea afla detalii interesante…

Mai exact, felul în care face mâncare şi se descurcă cu uneltele de bucătărie spune câte ceva despre cum este el într-o relaţie şi cum îi place să guste din… dragoste şi sex. Ai grijă! Cum se descurcă cu ingredientele în bucătărie la fel se poartă şi în relaţia de cuplu!

Nu ştie niciodată ce găteşte, dar un lucru e sigur: el găteşte!

Se lasă pe mâna intuiţiei şi găteşte fără reţetă? Înseamnă că are o imaginaţie bogată, o memorie excelentă şi destul de multă poftă pentru meniuri interesante (culinare şi sexuale). În general, acţiunile lui depind mult de starea de spirit din momentul respectiv. În plus, este foarte sensibil la semnalele pe care i le trimiţi, aşa că ai grijă!

În dragoste se lasă purtat de val şi trebuie să-ţi iei măsuri de precauţie pentru că, cu el relaţia dar şi sexul sunt ca un montagne russe. La fel ca şi în bucătărie, în relaşia cu tine nu ştie exact ce urmează să facă dar e sigur că o să iasă ceva nemaipomenit. Ai grijă! Se plictiseşte repede în pat!

Se adaptează ingredientelor din frigider

El se uită bine prin toată bucătăria, mai ales în frigider, apoi se gândeşte ce preparat delicios poate să iasă din ce are. Combină rapid ingrediente pe care nu le-ai vedea laolaltă şi e convins că o să iasă ceva minunat. De multe ori chiar aşa e. E fericit dacă îi uşurezi munca cu câteva indicaţii sau şi mai bine, dacă găseşte în cartea de bucate o reţetă exact cu ingredientele de care dispune el.

Concluzia? Cu el e destul de uşor să împarţi activităţile zilnice: tu faci ceva, el face altceva. Atât timp cât nu laşi toate responsabilităţile pe umerii lui, îi convine de minune. În timpul sexului se aşteaptă să te implici şi se adaptează repede la poziţii sexuale noi. E spontan, haios şi destul de bine organizat. Atitudinea cu care îl cucereşti garantat în pat este să îl inciţi apoi să-l laşi puţin şi tot aşa.

E maestrul fripturilor şi preparatelor la cuptor

Nu prea îi place să gătească şi totuşi un lucru e sigur: nu se dă la o parte de la o friptură bine condimentată pregătită de el pe grătar sau de la muşchi suculent cu sos, la cuptor. Fripturile i se par singurele preparate masculine şi care îi permit să-şi pună imaginaţia la lucru. De la primele detalii până la servirea pe masă, ştie ce face, îi place ce face, vrea să impresioneze şi nu se abate de la propriile reguli.

Exact la fel, în cuplu şi în timpul partidelor de sex, îi place să domine şi să-i dai de înţeles că e singurul bărbat care te poate face să te simţi atât de bine în pat. La fel ca şi cu preparatele lui preferate, are suficientă imaginaţie cât să te pună pe jar şi savurează fiecare moment intim cu tine, ca un adevărat gurmand. În plus, este un bărbat inventiv, pasional şi sigur pe el.

Cuptorul cu microunde e cel mai bun prieten al lui

Timpul este esenţial pentru el şi, cum are ceva probleme cu organizarea, cuptorul cu microunde şi semipreparatele sunt soluţia salvatoare când vrea să pregătească ceva. În plus, mănânci din aceeaşi farfurie în care ai încâlzit. E fericirea lui că nu trebuie să spele multe vase. Partea bună este că petrece mai puţin timp în bucătărie nu doar din comoditate, dar şi din plăcerea de a acorda celei de lângă el mai mult timp.

Cu el nu ai multe griji. Totul e simplu,relaxant, distractiv. Poate doar să pui nişte muzică bună, să zâmbeşti şi să te simţi bine. Fă-l să se simtă bine cu tine şi o să te răsplătească pe măsură: o masă decentă şi o partidă de sex cu de toate – jocuri erotice, atingeri excitante şi poziţii sexuale relaxante!

Iubitul tău găteşte?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!