Cum fac bărbaţii sex în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Orice bărbat are anumite tehnici erotice care îl definesc. Eşti curioasă cum face sex noul tău iubit? Zodia lui îţi dezvăluie indicii cel puţin interesante.
Află de pe acum ce impresie îţi va lăsa în timpul sexului, ce tehnici sexuale are şi ce îşi doreşte de la o femeie în pat, totul în funcţie de semnul lui zodiacal.

Berbec

În pat bărbatul Berbec este un leader şi îţi lasă impresia că este puternic, spontan, cu o imaginaţie sexy, dar uşor pretenţios, pentru că dă cam multe indicaţii. Deşi n-ai crede, acest semn de foc ştie când să fie romantic, dar şi când să ia atitudine.  În timpul sexului te va aşeza pe spate şi te va domina stând deasupra ta. Va avea însă grijă să se sincronizeze cu ritmul tău. Adoră să îl zgârii uşor şi să îi muşti lobul urechii, în timp ce îi şopteşti extazul pe care ţi-l produce.

Taur

În pat bărbatul Taur este un explorator al seducţie, caracterizat simplu, prin senzualitate. Nu ai cum să nu recunoşti un Taur în timpul sexului. El este cel care transformă penetrarea în artă, alternând-o pe cea superficială cu cea adâncă, iar, mai apoi, ritmul lent cu cel rapid. Preferă să stai pe faţă, iar el să stea întins deasupra ta, timp în care să te sărute pe spate şi să îţi muşte gâtul şi umerii. Adoră să te joci cu mâinile pe trupul lui în timpul sexului.

Gemeni

În pat bărbatul Gemeni este jucăuş, pentru că îi place să tachineze. Este amator de jocuri erotice, pe care le consideră preludiul perfect. În timpul sexului nu concepe să staţi doar în pat. Te va răsfăţa cu un sex oral în bucătărie şi îţi va povesti ce vrea să îţi facă în dormitor, pentru ca tu să fii cea care trage de el. Are o imaginaţie bogată, aşa că nu contează în ce poziţie se petrece acţiunea, dacă scenariu include o fantezie de-a voastră. Adoră să te vadă victimă a tachinărilor sale.

Rac

În pat bărbatul Rac este deosebit de empatic. Îţi lasă impresia că îţi citeşte gândurile şi te impresionează la el pofta cu care îţi îndeplineşte dorinţele. Să te vadă în extaz este pentru Rac o privelişte incitantă pe care o va explora, aşa că amândoi aveţi de câştigat. În timpul sexului acest nativ vrea să te privească în ochi, aşa că va alege acea poziţie care permite contactul vizual, dar şi mângâieri tandre. Adoră să vadă că te laşi purtată de val şi nimic în jurul tău nu mai contează.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3