Cum cucereşti un bărbat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Cum cucereşti un bărbat? Răspunsul diferă în funcţie de cele douăsprezece semne zodiacale, spun astrologii. Dacă ştii zodia lui, află în continuare ce fel de femei…
…  îi sar în ochi,  dar şi cu ce calităţi îl cucereşti şi îl ademeneşti să intre într-o relaţie. 

Bărbatul Berbec

Sari în ochii bărbatului Berbec dacă eşti feminină, dinamică şi pasională, indiferent de context.

Berbecul este unul dintre puţinii care este atras de independenţa unei femei. Cu alte cuvinte, vrea să vadă că ai detesta să depinzi financiar de el, că ştii să îţi aperi punctul de vedere şi că ţi s-ar părea sufocant să fiţi împreună non-stop. Îl mai atrag şi femeile care stârnesc admiraţia celor din jur pentru că excelează într-un anumit domeniu. Arată-i că ai o carieră înfloritoare şi îi câştigi respectul.

Calităţile cu care îl ademeneşti într-o relaţie sunt, în cazul Berbecului, spontaneitatea, îndrăzneala şi curajul de a accepta orice provocare. Pentru a-l cuceri definitiv, nu te lăsa cu una, cu două pentru că acest nativ are un spirit de vânătoare înnăscut. Lasă-l să te seducă şi opune rezistenţă, atât cât să îl intrigi şi să vrea să îţi dedice tot timpul său. În momentele în care nu faci pe inabordabila, oferă-i câteva complimente care să-i gâdile egoul.

Bărbatul Taur

Sari în ochii bărbatului Taur dacă eşti gingaşă, calmă şi emani senzualitate prin gesturi.

Cucereşti Taurul dacă îi arăţi că te bucuri de micile plăceri ale vieţii, cum ar fi vizionarea unui film acasă, întinsă pe canapea şi preferi această activitate în locul unei nopţi în club. Nu înseamnă că vrea o femeie de casă, căci apreciază femeile culte şi pasionate de artă.

Bărbatul Taur are nevoie de confort emoţional, aşa că îl ademeneşti într-o relaţie dacă dai dovadă de echilibru în situaţii tensionate şi îl copleşeşti cu gesturi tandre şi vorbe duioase. Se teme de femeile isterice în timpul unui conflict, aşa că îi câştigi respectul dacă rămâi calmă. În general, caută pentru o relaţie o femeie tradiţională, care pune pe primul plan familia, nu cariera.

Bărbatul Gemeni

Nu-i sari în ochi bărbatului Gemeni decât dacă reuşeşti să ai o inteligenţă suficient de evidentă ochiului liber. Nu-i acaparezi atenţia cu frumuseţea, ci cu o personalitate interesantă. 

Îl cucereşti dacă îl stimulezi în primul rând intelectual. În momentul în care i-ai impresionat prietenii, l-ai câştigat, căci nativul acestei zodii este sociabil şi acordă prietenilor la fel de multă importanţă ca partenerei de cuplu.   

Îl ademeneşti în relaţia de cuplu dacă şi tu preferi ieşirile cu prietenii comuni, în locul întâlnirilor romantice. Când sunteţi în oraş nu uita să flirtezi cu el într-un mod subtil. Îi plac subtilităţile verbale, nu gesturile provocatoare. Va fi interesat să aibă o relaţie cu o femeie jucăuşă, un pic misterioasă, care pune mare accent pe statutul ei social.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii