Compatibilităţi sexuale în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:47

Ţi s-a întâmplat să rămâi surprinsă cât de incendiar este sexul cu actualul, comparativ cu fostul? Cel mai probabil, cei doi nu aveau acelaşi semn zodiacal.
În funcţie de cele patru elemente primordial: apă, aer, foc şi pământ, te potriveşti la pat cu doar trei zodii.

Dacă ştii deja cum sunt femeile la pat în funcţie de zodie şi cum sunt bărbaţii la pat în funcţie de zodie, nu îţi rămâne decât să afli care sunt cele trei zodii cu care eşti compatibilă între aşternuturi. Află care parteneri sunt de cursă lungă şi cu care ar fi bine să te limitezi la o aventură.

Femeia Berbec se potriveşte la pat cu Gemeni, Balanţă, Vărsător

Bărbatul Gemeni se aprinde repede şi trăieşte sexul pasional, la fel ca tine! De aceea ies scântei între voi în pat. Bărbatul Gemeni îşi foloseşte din plin creativitatea în timpul sexului, lucru care va satisface nevoia ta permanentă de noutate. Aşadar, sexul vă poate ţine mult timp împreună.

Bărbatul Balanţă este mai potrivit pentru o aventură, căci firea lui romantică nu te atrage decât pe moment, după care tinde să te plictisească. Încearcă o idilă cu el, pentru că îi plac jocurile sexuale.

Cu bărbatul Vărsător te vei simţi însă cel mai bine. El adoră să experimenteze în pat şi să te surprindă cu atitudinea sa îndrăzneaţă, iar tu exact de asta ai nevoie. Cu el poţi încerca lucruri noi, dar este recomandat să nu te implici şi sentimental.

Femeia Taur se potriveşte la pat cu Rac, Scorpion, Peşti

În pat ai nevoie de afecţiune, pentru a te lăsa dusă de val, iar bărbatul Rac, îţi poate oferi acea legătură emoţională după care tânjeşti în pat, pentru că şi el este deosebit de sensibil. La rândul tău, îl copleşeşti cu atenţie în timpul sexului, atenţie de care Racul are mare nevoie.

Scorpionul trăieşte sexul intens şi este de părere că actul fizic stabileşte o legătură emoţională puternică între doi parteneri. La rândul tău, crezi că sexul consolidează o relaţie de cuplu. Aşa că bărbatul Scorpion poate fi un partener de cursă lungă.

Bărbatul Peşti este potrivit pentru o aventură, căci te va provoca cu atitudinea lui nonşalantă.  Fiind o fire activă şi chiar perfecţionistă în pat, bărbatul Peşti te îndeamnă să faci tu primul pas, lucru care nu îţi stă în caracter.

Femeia Gemeni se potriveşte la pat cu Berbec, Leu, Săgetător

Cu bărbatul Berbec te potriveşti din foarte multe puncte de vedere. În primul rând îţi place să fii dominată, iar Berbecul abia aşteaptă să preia controlul. Mai apoi, ai o inteligenţă sexuală nativă, care îi va menţine nestatornicului Berbec interesul treaz. În plus, vei fi uşurată că acest nativ obişnuieşte să ia iniţiativa, pentru că tu eşti mai timidă din fire. Nu în ultimul rând adoră spontaneitatea, ceea ce îţi oferă ţie fiorii de care ai nevoie în timpul sexului.

Bărbatul Leu te atrage şi el în pat pentru că este foarte dinamic şi îi place să domine. Mai mult, poţi profita de latura lui competitivă pentru a-l atrage în jocuri erotice, pe care îţi place să le introduci în preludiu.

Bărbatul Săgetător este indicat mai degrabă pentru o aventură, căci priveşte sexul ca pe un joc, dar pune prea mult accent pe finalitate, în timp ce tu crezi că drumul contează, nu destinaţia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!