Cele mai bune 10 poziţii sexuale ale anului 2010

De Stela Moisescu pe

La început de 2011 tragem linie şi contorizăm cele mai bune poziţii sexuale ale anului care tocmai s-a încheiat. În 2010 Unica.ro ţi-a prezentat 20 de articole cu poziţii sexuale,…
… astfel ca tu să ai de unde alege, în funcţie de nevoile şi preferinţele tale.

Acum îţi dezvăluim care sunt cele mai reprezentative 10 poziţii sexuale ale anului 2010!

1. Această poziţie permite o penetrare foarte adâncă şi este o variaţie a poziţiei misionarului, cu bărbatul deasupra. Tu stai întinsă pe spate, cu posteriorul la marginea patului şi picioarele îndepărtate, cu tălpile pe podea. Iubitul tău se apleacă deasupra ta, are şi el tălpile pe podea şi se sprijină cu mâinile de pat. Mai departe, îşi lipeşte şoldurile şi abdomenul de tine, iar tu îţi ridici genunchii în lateralele iubitului tău. Îţi vei putea mişca şoldurile, pentru a regla unghiul penetrării, iar el va putea realiza mişcări rapide şi profunde.

Descoperă mai multe poziţii sexuale pentru penetrare profundă!
2. Preferinţa pentru o poziţie sexuală poate fi influenţată şi de astre. De exemplu, poziţiile preferate ale zodiei Berbec sunt „femeia deasupra” cu spatele la partener în cazul femeii şi „doggie style”, în cazul bărbatului. Cele două poziţii implică multă dominare, pasiune, viteză şi zero contact vizual sau intim, combinaţia câştigătoare pentru Berbec.

Află care sunt poziţiile sexuale preferate ale fiecărui semn zodiacal!

3. Există o poziţie sexuală care îţi stimulează simultan toate zonele sensibile: clitorisul, punctul G şi punctul Ps:

Poziţia misionarului, în care îţi ridici picioarele pe umerii lui, iar el se apleacă deasupra ta cât mai mult, astfel încât să îţi stimuleze cu bazinul clitorisul îţi oferă plăcere triplă! Stând aşa, vaginul tău se turteşte practic, fiind posibilă stimularea simultană a punctelor G şi Ps, care se află pe pereţi opuşi.

Află şi alte poziţii care îţi stimulează simultan mai multe puncte ale plăcerii.

4. O manieră în care te poţi bucura de atingerile iubitului tău este să stai întinsă pe burtă, cu picioarele uşor depărtate. Iubitul tău îşi poate strecura o mână dedesubt pentru a-ţi stimula clitorisul, iar tu îţi poţi îndoi piciorul aferent, fără să-l ridici de pe pat.

Din această poziţie, te poţi muta pe o parte, în poziţia linguriţă. Stând aşa, iubitul îşi poate strecura mâna de dedesubt pe sub tine, pentru a-ţi atinge sânii, în timp ce pe cealaltă o plasează pe clitorisul tău. Dublă plăcere!

Iată care sunt poziţiile sexuale în care el îţi atinge clitorisul!

5. Bărbaţii adoră să vadă o femeie preluând controlul în pat! Poziţia femeia deasupra este printre preferatele lui, dar nu practicată oricum. Trebuie să ştii că nu simte o plăcere deosebită atunci când stai deasupra lui şi te apleci spre el, mişcând uşor din şolduri. Deşi pe această cale clitorisul tău este bine stimulat, iar tu ai toate şansele să atingi orgasmul…

Dacă vrei să-l răsfeţi şi să-i oferi lui senzaţii tari, atunci stai cu spatele drept şi sprijinită în tălpi. Câteva genoflexiuni cu picioarele ceva mai depărtate, iar iubitul tău va urca în al nouălea cer. Dacă simţi că oboseşti, roagă-l să te ajute şi el cu mâinile.

Descoperă care sunt poziţiile sexuale special confecţionate pentru plăcerea bărbaţilor!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită