Ce fel de iubit este în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

La începutul unei relaţii orice bărbat îndrăgostit face tot posibilul să o impresioneze pe noua iubită, deci adoptă un comportament exemplar. Nu pica în capcană…
… ci consultă astrele care îţi indică ce fel de iubit este în realitate, cu bune şi rele! Semnul zodiacal îţi spune ce îşi doreşte el de la o relaţie, dar şi de la partenera de cuplu, precum şi ce puncte forte şi slabe are în relaţia de cuplu.

Berbec

Ştii deja că Berbecii sunt leaderi înnăscuţi. În cuplu bărbatul Berbec vrea să deţină controlul, de aceea este atras de femeile aparent docile, care îl lasă pe el să facă primul pas şi să mânuiască frâiele. El îţi oferă emoţii puternice, nu stabilitate. Poate părea repezit şi prea îndrăzneţ privind modul în care face planuri pentru voi doi. Este spontan şi idealist. Te va ridica pe un piedestal şi te va considera sufletul său pereche, în ciuda dezamăgirilor amoroase din trecut.

Punctele lui forte în relaţie sunt generozitatea, fidelitatea şi onestitatea. Punctele sale slabe sunt posesivitatea, egoismul şi intoleranţa atunci când nu-i faci pe plac.

Taur

Taurul este un bărbat raţional aşa că va cântări mult decizia de a intra într-o relaţie. Dacă se decide, se transformă într-un romantic, care apelează la scrisori de dragoste şi serenade pentru a te impresiona. Ieşirile cu el vor semăna cu scenarii de film: plimbări sub clar de lună şi cină la lumina lumânărilor. El îşi va aminti mereu de aniversările voastre.  Este o fire tandră şi protectoare, aşa că lângă el te vei simţi în siguranţă.

Punctele lui forte sunt calmul, responsabilitatea şi atitudinea puternică. Printre punctele sale se numără tradiţionalismul şi orgoliul, căci nu se dă în vânt după femeile inteligente şi independente care îi pot ameninţa masculinitatea.

Gemeni

Firea lui veselă şi prietenoasă este contagioasă şi te atrage într-un mod irezistibil. Dacă stabilitatea ţi se pare plictisitoare Geamănul este sufletul tău pereche pentru că este cel mai schimbător bărbat din zodiac. El caută să îşi bulverseze şi să îşi intrige iubita.

Cum? Cu o sinceritate debordantă sau la polul opus, cu un aer misterios. Nu-l sperie femeile inteligente, ci îl fascinează. Este foarte realist, ceea ce îl face să nu exceleze la capitolul romantism. Adoră să socializeze şi o s-o ţii cu el într-o petrecere continuă.

Punctele lui forte sunt puterea de empatizare şi spiritul colorat. Cu el nu te vei plictisi, dar vei trece dintr-o extremă în alta. Punctele slabe sunt nestatornicia şi indisponibilitatea, aşa că dacă eşti o fire posesivă nu vă veţi pune de acord în relaţie.

Rac

Racul te atrage cu valeităţile sale conversaţionale, dar şi cu firea sensibilă. Odată ce vei începe o relaţie cu el îi vei remarca intuiţia şi instincul protector.  Te răsfaţă cu cadouri, dar îţi cere în schimb multe complimente şi asigurări sentimentale, pentru că eşecul în dragoste este o adevărată fobie pentru el. Deşi are temeri, cel mai probabil nu ţi le va împărtăşi pentru a nu părea vulnerabil. Aşa că poate părea mai retras uneori.  

Punctele lui forte sunt precauţia, bunele maniere şi atitudinea visătoare. Punctele slabe sunt pesimismul, gelozia şi închiderea în sine.

Leu

Bărbatul Leu te va cuceri cu entuziasmul său şi manierele ingenioase prin care se plasează în mijlocul atenţiei. Flatează-l, adoră-l, arată-i cât de mult îl respecţi şi va fi al tău! Tinde să facă din ţânţar armăsar, aşa că are nevoie de o parteneră echilibrată. S-ar putea să te interogheze puţin pentru că nu tolerează competiţia.

Are nevoie să ştie că el este prioritatea numărul unu în viaţa ta, aşa că îţi trebuie tact pentru a împăca relaţia cu el şi cariera. Îi place să iasă cu băieţii, dar şi să iasă cu tine în lume. Veţi avea o viaţă socială activa în cuplu. Trebuie să te înveţi cu lipsa lui de tact şi sinceritatea brutală.

Punctele forte ale Leului sunt pasiunea, curajul şi determinarea. Punctele sale slabe sunt egocentrismul, atitudinea războinică şi insensibilitatea.

Fecioară

Te va atrage la bărbatul Fecioară flexibilitatea sa. El se adaptează şi face compromisuri cu uşurinţă într-o relaţie pentru că este un realist prin definiţie. Nu-şi va construi imaginea femeii perfecte la standardele căreia trebuie să te ridici.

Îi place să facă pe inabordabilul, aşa că dacă nu te atrag jocurile amoroase îţi va face zile negre, dar doar până se decide că vrea o relaţie serioasă cu tine. Dacă trece acest prag se transformă într-un iubit devotat, care iese rar cu baietii şi nu te lasă niciodată la greu. El preferă să îţi arate, nu să îţi spună că te iubeşte, căci nu se dă în vânt după scenarii romantice.

Punctele forte ale Fecioarei sunt integritatea morală, devotamentul şi compasiunea. Punctele sale slabe sunt pudoarea, nevoia de a critica şi ezitarea de a se implica sentimental.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Agresorii sexuali vor fi înscriși într-un registru național. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis