Ce fel de femei îl atrag în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Eşti curioasă cum poţi să atragi un bărbat şi să îi menţii interesul treaz? Trebuie să fii pe gustul său! Semnul lui zodiacal îţi spune ce fel de femei îl atrag şi…
… ce anume îi menţine interesul treaz într-o relaţie.

Citeşte preferinţele zodiilor masculine în materie de femei şi află pe care ai şanse să le atragi ca un magnet!

Berbec

O femeie inabordabilă, care emană siguranţă de sine atrage atenţia Berbecului. Îi menţii interesul treaz, dacă eşti pasională în tot ceea ce faci şi nu te fereşti de efortul fizic. Provoacă-l cât mai des să intre în diverse curse, chit că este vorba de cine atinge primul orgasmul sau găteşte cele mai bune spaghete.

Taur

O femeie cu stil, care emană eleganţă în gesturi îi atrage atenţia Taurului. Îi menţii interesul treaz, dacă îi faci cadouri fără un motiv anume şi nu refuzi nicio partidă de sex. Pe timpul zilei atinge-l cât mai des, cu subtilitate şi fineţe.

Gemeni

O femeie inteligentă, cu prezenţă de spirit, care îl ia peste picior atrage atenţia Gemenilor. Îi menţii interesul treaz, dacă flirtezi cu el, nu cu gesturi feminine, ci cu vorbe jucăuşe. Tachinează-l şi dă-i peste nas, căci îi place să impresioneze persoanele pe care le consideră superioare lui.

Rac

O femeie sufletistă, tandră şi atentă la nevoile celor din jurul ei atrage atenţia Racului. Îi menţii interesul treaz, dacă îi arăţi că eşti o femeie puternică, capabilă să aibă grijă de el ca nimeni alta. Alternează momentele romantice cu cele distractive şi dă-i de înţeles că el este prioritatea ta.

Leu

O femeie cochetă, care îi dă tocmai lui atenţie, atrage implicit atenţia Leului. Îi menţii interesul treaz, dacă îl răsfeţi cu surprize romantice şi sexuale şi îi arăţi că el este centrul universului tău. Pregăteşte-i un desert delicios, iar mai apoi fă-i un masaj senzual şi spune-i cât de fericită eşti alături de el.

Fecioară

O femeie atrăgătoare, inteligentă şi înţelegătoare, deci care tinde către perfecţiune, atrage atenţia Fecioarei. Îi menţii interesul treaz, dacă îi arăţi că excelezi pe cât mai multe planuri. Ai grijă de aspectul tău fizic, de cel profesional şi… învaţă să găteşti. Cu cât eşti mai polivalentă, cu atât îl ţii mai aproape de tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!