Ce cred bărbaţii despre sex în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Sexul este o plăcere fizică, o formă de exprimare a iubirii sau un instrument de manipulare? Întreabă-l şi va alege cu siguranţă varianta B. De unde ştii dacă îţi spune…
… doar ce vrei tu să auzi şi minte cu neruşinare? Poţi afla câtă importanţă îi acordă şi ce reprezintă pentru el sexul, studiindu-i semnul zodiacal!

Pentru bărbatul Berbec sexul este un trofeu

Bărbatul Berbec adoră să preia controlul în pat şi vede sexul ca pe o provocare. Te va curta în mod ostentativ, scopul fiind să intre în patul tău. Dacă te pricepi să îl faci să fiarbă, va privi sexul ca pe un trofeu şi se va folosi de el pentru a te controla mai departe. Dacă îi cedezi repede, sexul nu mai reprezintă o provocare, deci îşi pierde farmecul.

Pentru bărbatul Taur sexul transformă relaţia într-una serioasă

Bărbatul Taur este recunoscut pentru libidoul său puternic. Nu se bucură însă cu adevărat de sex, decât dacă se află într-o relaţie serioasă. Prin sex Taurul îţi arată că este dispus să îşi ia un angajament faţă de tine şi relaţia voastră. Sexul satisfăcător, făcut în mod constant îl face să devină dependent de tine, pentru că primeşte astfel confortul de care are nevoie pentru a se relaxa.

Pentru bărbatul Gemeni sexul înseamnă distracţie

Dacă întrebi bărbatul Gemeni cum vrea să se distreze sâmbătă seara, îţi va răspunde că făcând sex. Nu ia nimic în serios, cu atât mai mult sexul. Nu înţelege cuplurile pentru care sexul este o sursă de frustrări şi conflicte, fiind de părere că nu există terapie mai bună în orice tip de problemă ca o partidă fierbinte de sex. Nu merge să îl atragi într-o relaţie cu stimuli sexuali, însă cu el te vei distra cel mai bine între aşternuturi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4