Câte calorii arzi în pat cu iubitul tău

De Stela Moisescu pe

Nu mai ofta atunci când iubitul tău întârzie să aibă orgasm. O jumătate de oră de sex oral te ajută să arzi 100 de calorii. În timpul preludiului arzi cu o sută de calorii mai mult…
… decât în timpul sexului propriu-zis, iar gemutul în timpul sexului te ajută să arzi 30 de calorii.

Tot ceea ce faci în pat cu iubitul tău, de la dezbrăcat, masaj sau activităţi sexuale înseamnă o ardere a caloriilor!

Află câte calorii arzi în funcţie de cât timp petreci în pat cu iubitul tău şi de tipul de activităţi în care vă antrenaţi.

După o sesiune de ardere intensivă a caloriilor împreună cu iubitul tău nu numai că vei avea o siluetă de invidiat, dar relaţia voastră va înflori!

Arzi 68 de calorii într-o oră de sărutat

Dacă sărutul este pasional şi implică şi nişte mişcări ale corpului poţi arde până la 90 de calorii într-o oră, precizează sexologul Jaiva Kinzbach. Specialistul recomandă să vă sărutaţi în poziţii neobişnuite, pentru a spori arderea caloriilor. Poţi sta deasupra lui, sprijinită în braţe, coborând corpul ca la flotări pentru a-l săruta. Dacă rezişti să faci acest exerciţiu pentru 15 minute pierzi 85 de calorii, potrivit womansday.com.

Arzi între 8 şi 10 calorii când te dezbraci

Dacă un bărbat vrea însă să desfacă cu gura sutienul unei femei poarte arde până la 80 de calorii. Cât despre tine, pentru a arde cât mai multe calorii nu te dezbrăca în doi timpi şi trei mişcări, ci lungeşte cât mai mult procesul. Este ocazia perfectă să pui în scenă un striptease. Iată şi un top al melodiilor perfecte pentru striptease.

Arzi 80 de calorii când îi faci un masaj

În timp ce faci un masaj îţi creşte ritmul bătăilor inimii şi începi să arzi calorii, 80 de calorii pe oră mai exact! Pentru a arde şi mai multe calorii, nu te grăbi cu masajul, ci efectuează mişcări cât mai lente şi apăsate. În acest fel lucrezi mai multe grupe de muşchi, precizează Kinzbach.

Arzi 100 de calorii dacă îi faci sex oral sau îl masturbezi

Jumătate  de oră de sex oral înseamnă 100 de calorii în minus, iar dacă preferi să îl stimulezi manual dublează timpul pentru tot atâtea calorii pierdute.

Se estimează că un orgasm experimentat în urma unei partide de sex oral te ajută să arzi 30 de calorii.

Află câte calorii arzi în timpul preludiului şi sexului pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2