Cele 3 puncte sensibile ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:38

Frenul şi perineul, puncte sensibile, dar mai accesibile

Să zicem că nu sunteţi încă dispuşi să porniţi în căutarea punctului G masculin? Află atunci că există şi alte puncte sensibile, care fac orgasmul unui bărbat mult mai intens, puncte pe care le găseşti foarte uşor.

Unul dintre ele este frenul este „aţa” care uneşte capul penisului de corpul penisului. Atunci când atingi acea zonă, de exemplu cu limba în timpul sexului oral, înteţeşti senzaţiile de plăcere pe care le simte iubitului tău, urmând ca orgasmul să fie mult mai intens. Este, dacă vrei, un echivalent, la scară mai mică, al clitorisului.

Al doilea punct sensibil, ce merită stimulat este perineul, adică zona de piele dintre scrot şi anus. Se spune că poţi stimula indirect, dar ceva mai slab, prostata, aplicând presiune pe perineul lui, aşa că este şi aceasta o variantă de a-i oferi senzaţii asemănătoare cu cele pe care le simţi tu când el îţi atinge punctul G.

Şi dacă vrei să îl înebuneşti pur şi simplu de plăcere pe iubitul tău, de ce să nu organizezi o seară deosebită, în care să îi răsfeţi toate cele trei puncte sensibile?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!