Cele 3 puncte sensibile ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:38

Şi bărbaţii au un punct G! Spre deosebire de punctul G al femeilor, cel masculin are şi funcţie biologică, de producere a spermei, nu doar de a oferi senzaţii de plăcere.
Este vorba despre prostata. Înainte să îţi spui că este un loc inaccesibil, dă-i o şansă, căci stimularea indirectă a prostatei îi poate provoca un orgasm iubitului tău fără atingerea penisului sau, în „cel mai rău caz”, un orgasm incredibil de intens, prin dubla stimulare.

Unde se găseşte punctul G al bărbaţilor

După localizare, este mai uşor de găsit punctul G al bărbaţilor, pentru că, spre deosebire de cel al femeilor, el este mereu evident. Punctul G feminin creşte în dimensiuni abia după ce femeia este excitată. În stare normală el este insesizabil, oricât l-ai căuta în interiorul vaginului. Prostata sau punctul G masculin este de mărimea unei castane sau a unui ou de prepeliţă. Este localizat un pic mai jos de vezica urinară, lângă rect. Prostata poate fi aşadar stimulată indirect, prin penetrarea anală.

Punctul G masculin mai este denumit şi punctul P, de la „prostată”. Vei găsi punctul respectiv, în timpul penetrării anale, pe peretele lui frontal (ca şi în cazul punctului tău G), cel dinspre penis. În timp ce înaintezi cu un deget, vei da peste o umflătură, moment în care ai găsit punctul G masculin sau punctul P.

Atingerea gentilă a acestui punct oferă unui bărbat o senzaţie de plăcere atât de puternică încât îi poate provoca ejacularea, fără o stimulare simultană penisului. Dacă îl stimulezi simultan, bărbatul va experimenta un orgasm mult mai intens decât cel clasic!

Desigur, perspectiva penetrării anale, ca mod de a obţine o astfel de plăcere, îi poate face pe mulţi să se lipsească. Totuşi, în cazul în care tu nu ai vreo reţinere, nu strică să îl întrebi pe iubitul tău, dacă nu cumva l-ar tenta să încerce o astfel de experienţă.

Răspunsul lui e afirmativ? Atunci nu îţi rămâne decât să îl aşezi pe spate şi să îl faci să se relaxeze şi înfierbânte totodată cu o partidă de sex oral. Mai apoi, cu un deget poţi începe penetrarea propriu-zisă, având grijă să înaintezi încet şi să curbezi degetul înspre tine, ca atunci când îi gesticulezi cuiva să se apropie de tine. Poţi apăsa uşor pe umflătura respectivă cu vârful degetului. Pentru confortul amândurora poţi înfăşura degetul într-un prezervativ bine lubrifiat.

Descoperă pe următoarea pagină care sunt celelalte două puncte sensibile ale bărbaţilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!