Ce îl incită în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Dacă la început atracţia sexuală dă tonul partidelor de sex, pe măsură ce vă apropiaţi şi emoţional, lucrurile se complică. Semnul zodiacal îşi pune şi el amprenta…
… asupra modului în care bărbaţii împletesc atracţia fizică şi sentimentele în plan sexual. Astfel, dacă ştii cum să dai tonul unei partide de sex, îl poţi determina să te dorească şi să te iubească, deopotrivă, mai tare!

Iată ce fel de avansuri sexuale preferă bărbaţii din partea partenerei de cuplu, în funcţie de zodie!

Berbec

Deşi este primul în zodiac, bărbatul Berbec nu se dă în vânt după o abordare directă, precum ai crede.  El preferă, ami degrabă, să îl iei prin învăluire. Pe timpul zilei ignoră-l, iar seara, când îl vezi admiră-l, răsfaţă-l şi acordă-i atenţie. Cel mai probabil, el va face primul pas. Berbecul vrea să îi oferi şi stimulare mentală, dar şi fizică, preferabil, în această ordine. Adoră propunerile spontane. Prinde-i mâinile la spate când îl săruţi şi-i vei trezi subit simţurile.

Taur

Libidoul Taurului arde la foc mocnit într-o relaţie armonioasă, în care partenera îi arată constant dovezi de afecţiune. El nu este genul care să te ia pe sus, dar nici care să te trateze în restul timpului cu indiferenţă, în ceea ce priveşte interacţiunea erotică. Nu va spune niciodată „nu” unei propuneri de a face sex, indiferent care este abordarea ta, dacă relaţia lui cu tine este aromonioasă. Totuşi, în cazul în care vrei ca el să iniţieze mai des sexul, atinge-l! Are o piele sensibilă şi va deveni foarte pasional, dacă îi oferi un masaj erotic.  

Gemeni

Gemenii au multă imaginaţie, astfel că tind să dea o conotaţie sexuală unei palete variate de lucruri care îi înconjoară. Pentru că este din fire curios, orgolios şi jucăuş, o bătaie cu perne sau o discuţie în contradictoriu cu replici acide i se pot părea, în mod bizar, incitante. Aşa că tu nici măcar nu vei ştii când îi trezeşti simţurile sexuale. Dacă vrei să fii tu cea care iniţiază sexul, mergi la sigur cu câteva mesaje indecente pe care să i le trimiţi când este la serviciu. Faptul că trebuie să aştepte, îl incită.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4