5 trucuri pentru nopţi fierbinţi

De Libertatea pentru femei, pe

Nu mai sunteţi un cuplu la început de drum, iar asta începe să se simtă în dormitor. Iată câteva trucuri care vă vor ajuta să retrăiţi pasiunea nopţilor de altădată.
 

1 Folosiţi-vă imaginaţia

Creierul este, mai ales în cazul femeilor, principalul „organ se-
xual”, susţin psihologii. Aşadar, ca să vă bucuraţi de o viaţă sexu-
ală satisfăcătoare, puneţi-vă mintea la contribuţie. Fanteziile despre care aţi tot auzit vorbindu-se nu sunt un simplu moft, ci chiar contează. Cu ajutorul ima-
ginaţiei, dar şi având de partea voastră o experienţă tot mai bo-
gată odată cu trecerea timpului, puteţi face ca de fiecare dată să fie altfel şi poate chiar mai bine.

2 Schimbaţi locul,schimbaţi norocul

Ce ar fi ca, măcar pentru o seară, să uitaţi că sunteţi Gicu şi Marilena, de exemplu,  care au o căsnicie de 10 ani, doi copii, rate la bancă şi o mulţime de alte griji pe cap? Ce ar fi să trageţi cortina peste toate acestea şi să rămâneţi numai voi doi, relaxaţi şi cu un singur gând în minte: să redescoperiţi plăcerea primelor momente împreună? Găsiţi seara potrivită şi petreceţi-o în alt loc decât casa voastră (închiriaţi o cameră la un hotel, la o pensiune). Veţi vedea ce poate face o schimbare aparent nesemnificativă, câtă aventură poate aduce în locul monotoniei cuibărite între aşternuturile voastre.

3 Arată-i că îl doreşti

„Să-i spun soţului meu că îl doresc?!”, te întrebi tu, femeie serioasă, cu copii. Da. Ce treabă are una cu alta?! Nu este nimic deplasat în a-i spune soţului tău că-l doreşti, chiar şi acum, când ai devenit mamă. Dacă ţi-e greu să-i zici, pur şi simplu, prin vorbe, dă-i de înţeles prin tot felul de „semnale”. Pregăteşte o seară romantică, dă-te cu parfum, zâmbeşte-i, priveşte-l într-un fel anume. Important e să păstraţi acea atmosferă de „îndrăgosteală” şi de admiraţie reciprocă.

4 Reînnoieşte-ţi arsenalul de seducţie

Vrei ca el să te găsească atrăgătoare, să te admire aşa cum o făcea la început? Care soţie nu-şi doreşte asta?! Însă timpul a trecut peste voi, iar ţie îţi vine tot mai greu să găseşti echilibrul între grija pentru ceilalţi şi cea pentru propria persoană. Ei bine, permite-ţi să inversezi din când în când priorităţile. Acordă-ţi răgazul de a te relaxa, de a merge la coafor, de a merge la cumpărături ca să-ţi iei ceva frumos (o cămaşă de noapte, un portjartier sexy).

5 Pune „vrajă” în mâncare

Cu siguranţă ai auzit de puterea de afrodiziac a unor alimente. Ciocolata, vanilia, piperul, scorţişoara, usturoiul, ţelina, nucile, căpşunile, vinul roşu sunt doar câteva dintre ele. Apelează la aceste alimente/ingrediente magice de câte ori simţi că stresul şi oboseala v-au urmărit până în dormitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!